keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Inspiroidun


Inspiroidun valosta. Hetkistä, jolloin aurinko alkaa nousta ja laskea. Siitä, kun valo siivilöityy verhojen läpi, puun oksiin, kukkiin, hiuksiin.


Olen inspiroitunut siitä, kun helmi- ja huhtikuu on tuntunut menneen ajatuksissani sekaisin. Odotan jo, milloin pääsen nauttimaan valkovuokkomerestä työmatkoillani.


Olen päässyt taas aivan läheltä seuraamaan, miten ihmiset toteuttavat unelmiaan, vaihtavat työpaikkaa, tekevät enemmän niitä asioita, joista nauttivat. Se energia ja silmien loiste - se vasta inspiroikin!

21 kommenttia:

 1. Valo inspiroi täälläkin, tekee minulle jotain käsittämättömän energisoivaa. Sellaisia me suomalaiset kai olemme, heräämme keväällä henkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kaivaudumme talviuniltamme esiin :)

   Poista
 2. Ihana aurinko! Onneksi osui edes yksi aurinkoinen päivä tälle talviloman jaksolle. Imin energiaa ja latasin akkuja. Helmikuu ja minä haravoin auringossa! Kuvittele :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomatonta :) koko talven melkein pystynyt haravoimaan, joulunakin! Ihan ihmeellistä. Mietin jo, alkaisko pitää kevätkenkiä.

   Poista
 3. Sama täällä, auringon säteet - valot ja varjot ovat inspiroivia. On niin kevättä, kun saa tempasta aurinkolasit päähän ja viilettää poppi soiden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa :) On ollut tosi hyvä fiilis nyt!

   Poista
 4. Samoja ajatuksia. Tänäänkin oli aamulla niin kaunis ja kuulas valo,kun olisikin ollut kamera silloin kädessä. Tällä kertaa tallensin sen mieleeni,muistelen sitä aina harmaan hetken tullen.
  Ihanaa tuo unelmien toteuttaminen,sitä täälläkin tehdään askel kerrallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oli ihan tosi kaunis aamu! Muakin monesti harmittaa, ettei ole kameraa mukana, mutta ihan hyvä välillä nauttia hetkistä ilman kuvia. Yleensä kyllä näissä tilanteissa kännykkä on mukana ja tallennan hetkiä kuitenkin sinne. Ihana sitten ajatuksissaan liitää näihin hyviin hetkiin. Ja onnea unelmien toteuttamiseen! Hienoa, että ne etenevät askel kerrallaan <3

   Poista
 5. Upeaa inspiraatiota- anna palaa vaan :)
  mulla aamuejn paras hetki menee yliopiston kirjastossa mutta onneksi siitäkin voi nauttia ainakin ajoittain -elämässä on eri vaiheita. Tosi hienoja kuvia! pienikin valon välähdys on pientä taikaa: heti virkistyy :) sun blogi on tosi upea, en ymmärrä miten en löytänyt tätä kunnolla jo vuosia sitten.. mutta hyvä että nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ihanaa, että käyt täällä. Elämässä on tosiaan eri vaiheita. Ehkä saat ujutettua jotain ihanaa aamutunnelmaa myös niihin kirjastoaamuihin? Monesti ihan pikkujututkin saavat meiningin kivaksi. Mulla on ilo, kun työmatka menee osittain pienen metsikön halki ja työpaikan suurista ikkunoista näkyy luonto. Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista
 6. Ihana valo! Sitä ei paljon ole täällä näkynyt. Kaipaisin valoa inspiroimaan! Luulen tekeväni juuri sitä, mitä haluan, mutta kaipaisin todella niitä auringonsäteitä piristämään työpäivääni :)

  P.S. Kiva kun sinulla on tuo Eeva Kilven runo tuolla sivupalkissa. Olen lukenut tosi paljon Eeva Kilpeä, käyttänyt aineistona gradussanikin. Ja yhdessä teoksessa on mun mummo mainittuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kommentoida Minna-Liisa tähän! Oon lukenut Eeva Kilpeä 15-vuotiaasta asti, Naisen päiväkirjan luin yhteen aikaan kerran kesässä :)

   Poista
  2. Eeva Kilven runot ovat ihania :) Mulla on ollut toi runo blogissani ihan alusta saakka. Se on jotenkin ollut se kantava ajatus tässä myös.

   Valo tekisi nyt loppuviikosta kyllä taas tosi hyvää. Ihanaa kuulla Minna-Liisa, että teet juuri nyt sitä, mitä haluat! <3

   Poista
 7. Valoa, kiitos ! Eilen ajattelin kuinka ihanaa olisi ripotella pitkin taloa keltaisia tyynyjä. Ja kyllä, elämästä on hyvä nauttia nyt. Sellaisena kuin se on ja muuttaa ne asiat jotka eivät ole hyväksi. Ni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ripoittele ihmeessä niitä keltaisia tyynyjä pitkin huushollia :) Mä aion ainakin tänä viikonloppuna miettiä, miten pystyisin muuttamaan niitä asioita elämässäni, mitkä eivät ole niin kovin hyväksi ;) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 8. Dear Sini!
  Wonderful landscape ...
  I wish you a very beautiful weekend!
  With love,
  Geli

  VastaaPoista
 9. Oodi valolle ja inspiraatioille!

  VastaaPoista
 10. Mussa tämä aikainen kevät aiheuttaa levottomuutta. Melkein kuin kesä olisi jo käsillä, vaikka siihen on vielä monta kuukautta. Tuntuu, että niin paljon voi tapahtua.

  Mä oon ihan aina ollut sitä mieltä, että raha ei saisi olla se juttu, joka liikuttaa. Pitäisi tehdä sitä, missä on hyvä, mistä nauttii ja missä pääsee toteuttamaan itseäänkin ehkä, raha on sivutuote.

  Huomiseen ihana! Ja suloista iltaa.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hassu tunne ja juuri tuo levottomuus. Kesässä on muuten aina jotenkin läsnä se levottomuus. Syksy kun tulee, niin jotenkin nautin siitä hurjasti. Se on niin levollista ja rauhaisaa.

   Olisi ihan täydellinen tilanne tuo, että voisi tehdä sitä, missä on hyvä, mistä nauttii ja missä pääsee toteuttamaan itseään. Ja raha sivutuotteena. Jollain tapaa olen siinä tilanteessa kyllä. Tosin jotain säätöä pitää tehdä ja jotain pikkujuttuja vielä tapahtua :)

   Oli kiva lauantai! Inspiroivaa viikkoa <3

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)