sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ajattelen nyt kukkasia


Saatatte ehkä tietää tunteen, miten joskus on vaikea, miltei mahdotonta, saada kuviksi ja sanoiksi tunnelmia, ideoita ja ajatuksia pään sisältä. Tänään on ollut sellainen päivä. Kamera on tyhmä, koti näyttää liian romanttiselta, päässä lyö tyhjää.

Tällaisina harmaina päivinä auttaa ämpärillinen kahvia, musiikin kuuntelu, kynttilät ja aivan muiden juttujen ajattelu. Kuten kukkasten. Luultavasti seuraavaksi selailen kukkakuvastoja. Voisiko ihminen sen jälkeen enää onnellisempi olla? Olen alustavasti jo tiedustellut isältäni siivua perunapellosta vuokralle kukkamaakseni. Tarvitsen lisää maata. En aio tyytyä tänä vuonna vähään.16 kommenttia:

 1. Dear Sini!
  Such a beautiful landscape and such dreamy photos!
  I hope you are well and you are enjoying sunday!
  With love,
  Geli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Geli! Nice to meet you here again <3 It has been so foggy in Finland!
   I wish you a wonderful week!
   Love, Sini

   Poista
 2. Mä tykkään näistä kuvista ihan hirmusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) mäkin tykkään just näistä kuvista tänään. Tarve rauhalle ja hiljaisuudelle, ajatuksille. Siksi nämä kuvat eikä niitä, mitä suunnittelin. Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 3. Pysähdyin jo ensimmäiseen kuvaan. Saati seuraaviin. Sinun harmaa päiväsi toi tyyneyttä minun väsymyksen ärryttämälle päälleni, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Paula <3 Mäkin rentoudun ja rauhoitun monesti ihan omien valokuvieni ääreen. Ehkä tarvitsin itsekin juuri tänään tällaisia kännykällä näpsäistyjä fiiliskuvia enkä kotoa otettuja sisustuskuvia. Kaikkea hyvää viikkoosi!

   Poista
 4. Ihan on tähän päivään sopivat kuvat :) toi sun kahvinkeitin-systeemi on mainio.
  Minä kasvatin kukkia viime kesänä, tosin aika vähän, ja semmoisia pitkävartisia, hapsulehtisiä joihin tulee tosi paljon sekä punertavia että valkeita kukkia.. hitsi kun en muista sen nimeä.. se lajike kasvaa älyttömän hyvin mutta jos sitä istuttaa liian myöhään, ne kukkii vasta pakkasten aikaan. Täytyisi nyt muistaa se nimi, mutta jos en muista, niin saatan laittaa kuvan johonkin postaukseen... mahtavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kahvinkeitin-systeemi on ihan tosi kätsä! Tulee hyvää kahvia :) Mitähän nuo mainitsemasi kukkaset ovat? Kuulostaa ainakin ihanilta :D Mä haluisin tosi paljon kukkasia ensi kesäksi ja just sellaisia, joita voisi pitää leikkokukkina. Ois niin ihanaa kantaa aina sylillinen kukkia maljakkoon! Tiedät varmaan tunteen...

   Poista
 5. Kauniita utuisia kuvia..♥

  (ja tottavie tiedän nuo päivät)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nämä päivät ovat tosiaan olleet melkoisen utuisia niin ulkona kuin päänkin sisällä :D

   Poista
 6. Ekassa kuvassa on ihanaa mökkifiilistä. Tai ainakin minulle se avautuu niin. Tuli hyvä mieli, kiitos siitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, saan kiinni siitä mökkifiiliksestä! Ihanaa, että tuli parempi mieli :) se on ihan parasta! Valokuvat saa mutkin toisinaan tosikin hyvälle tuulelle. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 7. Ihan hirmun ihana blogi sinulla!
  Kirjauduin heti lukijaksi, vaikka kuvani on erilainen nykyään. En vaan saa vaihdettua tuota nuoruuden kuvaa nykyiseen kuvaan.

  Ihanat kuvat postauksessasi, vaikka tuo harmaus tuntuu minusta jo raskaalta kantaa. Kevätihmisenä kaipaan aurinkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanne, mukava tavata! Yritän olla ajattelematta liikaa tätä harmautta tai sitten jos ajattelen, yritän löytää siitä satumaista hohdetta. Ajatukset on hyvä nyt suunnata valoisiin juttuihin ja vaikka niihin kesän kukkasiin.

   Ihanaa loppuviikkoa! <3

   Poista
 8. Heippa!

  Mulla on ollut nyt myös hyvin epäluova olo, ja oon ollut surkea bloggari ja blogiystävä myös. On lähinnä huvittanut katsoa illalla telkkaria ja käpertyä sohvalle peiton alle, eikä avata nettiä ollenkaan.

  Oon vähän sitä mieltä, että silloin kun ei huvita tehdä jotain, sitä ei kannata tehdä. Jos ei huvita kuvata tai ajatukset eivät järjesty sanoiksi, sellaiseksi tarinaksi, jonka haluaa sinä päivänä kirjoittaa, silloin sitä ei kannata kirjoittaa ollenkaan. Välillä on hyvä keskittyä kukkasiin. Kun päästää hetkeksi irti saa taas lisää virtaa ja keksii ehkä jotain uutta. Jotain sellaista, joka ei vain väkisin löydy.

  Menipäs syvälliseksi.;)

  Ihanaa iltaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juuri tuota samaa kuuluu myös edelleen tänne :) Ihan kun oma luova kanava hakisi uutta uomaansa tai sitten se vaatii vain lepoa ja aikaa. Olen makoillut toista tuntia sohvalla ja kuunnellut musiikkia (ehkä myös himppasen tuskaillut ja miettinyt liian isoja juttuja). Olen myös katsellut nyt muutamana iltana hassuja pätkiä youtubesta ja naureskellut niille vatsa kipeänä. Pää tarvitsee joskus aivan aivotonta tuuletusta ja se hetki on ollut kyllä nyt.

   Allekirjoitan syvälliset ajatuksesi siis täysin. Kiitos, kun jaoit ajatuksesi! <3 Tehdään täysillä sitä, mikä huvittaa!

   Levollista iltaa sinne!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)