torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu ja sateen ropinaJoulupyhinä ihailin aamuruskoja, kuuntelin sateen ropinaa ja sompailin pyjamassa ulkona asti. Sammuttelin valoja toisten jäljiltä ja sytyttelin tilalle kynttilöitä. Asettelin kukkia, hipelöin koristeita, lepäilin ja luin. Söin tietenkin koko ajan ja nautin rakkaiden seurasta.

Pian aloin kuitenkin kaivata omaa rauhaa ja hiljaisuutta. Lisäksi olo on hieman haikea. Onneksi on välipäivät aikaa valmistautua tulevaan vuoteen.

19 kommenttia:

 1. Sun kuvat on aina jotenkin supertunnelmallisia! Holiday on niin mun lemppari joululeffa, just katsoin sen yhtenä päivänä. Ja hui, mihin tulevaan? Onko multa mennyt jotain ohi?:)

  Ihanaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tulevaan vuoteen :D Täytyy varmaan vähän tarkentaa tekstiin. Holiday tuli tosiaan telkkarista pari viikkoa sitten ja näin vaan lopun. Ihan huippuleffa tosiaan!!

   Ihania välipäiviä, joulun jatkoa ja siihen uuteen ja tulevaan valmistautumista! :)

   Poista
 2. Vanhat joulukoristeet on niin ihania. Kaunis on myös tekemäsi kimppu!

  Mukavia välipäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Nuo koristeet löysin tovi sitten kirpputorilta ja oli kyllä aivan ihana löytö! :) Ja tuon sylissäni olevan kimpun olin kyllä tilannut kukkakaupasta. Olisi ollut kyllä ihana tehdä sellainen itsekin, mutta tyydyin pienempiin asetelmiin.

   Mukavia välipäiviä sinnekin!

   Poista
 3. Mukavia loppuvuoden päiviä haikeudesta huolimatta, tulkoon uusi vuosi täynnä menestystä ja seikkailua!

  VastaaPoista
 4. Ihan paras joululeffa! Uppoaa jopa luokalliseen 12-vuotiaita, mukaanlukien nuoret miehen alut ;) Tyttäreni opettaja sanoi viime viikolla, että saa tuoda jouluisia leffavaihtoehtoja mukaan viimeisenä koulupäivänä ennen lomaa ja luokka äänestäisi mikä katsotaan. Tytär kysyi lupaa viedä Holidayn ja mielessäni mietin, että luokassa, jossa tasan puolet ovat poikia, ei taatusti äänestetä voittoon tyttöjen leffaa. Mutta toisin kävi ;) Ja romantiikka oli purrut myös poikiin. Pikkulinnut lauloivat... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh :) loistavaa kuulla! Leffa on kyllä niin huippu. Saa hyvälle mielelle.

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä:) Tämä on tosiaan sellaista valmistautumisen aikaa tulevaan loppukuu... Ja täälläkin olen minä pyörähtänyt pyjamassa pihalla välillä myös;) On vaan niin järkyttävän liukasta vesisateen jäljiltä, että pitää reinoilla melkein hiipiä, ettei lennä kaaressa niihin jäljellä oleviin kinoksiin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä, fiilistelenkö joulua vai valmistaudunko tulevaan. Kuuntelen kyllä parhaillaan joulumusiikkia, mutta aion ottaa joulukoristeet viikonlopun aikana pois. Valot tottakai jätän. Odotan tavallaan kyllä jo uutta.

   Ja hei, varovaisuutta sinne niiden reinojen kanssa! ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan ihana! Kirpputorilta...

   Poista
 7. Sama juttu,vaikka joulu oli ihanaa ja sai nähdä läheisiä ja ystäviä niin sitä alkoi jo kaipaamaan omaa rauhaa. Nämä viimeiset päivät taidan nauttia kotoilusta ja saaduista lahjoista. Tuo Holiday on muuten yksi ehdoton joululeffani ja hyvän mielen tuoja. :)

  Valoisaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma rauha on nyt kyllä ihan parasta :D nautitaan siis siitä! <3 Ihania löhöpäiviä!

   Poista
 8. Ompa ollu mahtavat aamuruskot! Täällä on joka puolella vaan ja ainoastaan harmaata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä ne aamuruskot tietävät... huonoja säitä! Satoi siis aina sen jälkeen ja oli harmaata. Mutta ihan uskomattoman värinen oli tuo taivas aattona. Mukavia välipäiviä!

   Poista
 9. Sinulla on ihana, ihana blogi! Löysin äsken, kun kävit tykkäämässä instagramkuvastani... Linkitän blogisi samantien blogini suosikkeihin, onhan ok :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos - ihana kuulla! Tietysti linkittäminen on ok.

   Poista
 10. Dear Sini!
  So beautiful photos of your christmas time ...
  Enjoy this time of year!
  I' m looooving this time to be at home with my big love and reading,sleeping, laughing and doing all I want ...
  I wish you a beautiful weekend!
  With love, Geli

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)