tiistai 17. joulukuuta 2013

17.12 || ihana koti


Olin tosiaan viime viikonlopun Suveliinan luona ensimmäistä kertaa. Itseasiassa näimme kolmannen kerran. Eräs ystäväni oli hieman huolissaan, olenko nyt aivan varma, mitä olen tekemässä. Siis menen viikonlopuksi ihmisen luo, johon olen tutustunut netissä ja jonka olen tavannut aiemmin kaksi kertaa. Oikeasti olemme joka päivä tekemisissä. Blogimaailma on oivallinen paikka löytää samanhenkisiä ystäviä. Kannustan blogitapaamisiin ja yhteydenottoihin!

Ja koti oli aivan ihana! Aivan tuttu valokuvista, mutta kaikki oli avarampaa ja mykistävämpää. Kuvissa jutut näyttävät joka isommilta tai pienemmiltä kuin todellisuudessa. Viikonlopun aikana kierrettiin ihan uskomattoman monta kirpputoria. Muutenkin touhuttiin niin paljon, etten muistanut oikein edes kuvata. Ehdittiin askartelemaankin. Huomisesta kalenterin luukusta näette, mitä sisustukseen sopivaa joulujuttua Suveliina on tehnyt!

14 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta, siis tuo tapaaminen, kirpparit ja kaikki. Kotikuvat ovat mainioita.
  Itse olen vasta alkanut bloggailemaan, aikaisemmin minulla oli päiväkirja eräällä foorumilla ja sieltä sain joukon ystäviä, joista osan olen livenäkin tavannut. Ihanaa olisi, jos blogimaailmassakin tällaisia tuttuja tulisi ajan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä varmaan tulee ajan kanssa :) Ihana tapa saada aikuisena ystäviä.

   Poista
 2. Dear Sini!
  It's always nice to visit you and your beautiful blog ...
  I make a little break before christmas - too less time and too much stress ...
  Dear Sini, I wish you a very beautiful christmas with family and friends!
  With love,
  Geli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Geli! Thanks your beautiful words again <3
   Merry christmas!
   Love, Sini

   Poista
 3. Musta on tosi jännää, miten läheisiltä blogiystävät voivatkaan tuntua! Tekin tunnutte niin tutuilta Suveliinan kanssa, vaikken ole koskaan tavannut kumpaakaan. Mutta kun seuraa säännöllisesti toisen elämää ja ajatuksia ja sitten vielä keskustelee niistä täällä kommenttibokseissa, niin väkisinkin tulee ainakin vähän tutuiksi.

  Hauskaa joka tapauksessa! Bloggaamisessa ihan parasta ovat kyllä ihmiset.:)

  Ja ihan samaa mieltä siitä, että Suveliinalla on niin kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kommentoida tähän =) Kiitos Anna...Mehän voitais joskus nähdä porukalla??? =D Miltä kuullostaisi??? Kesällä vaikka...

   Poista
  2. Joo, ehdottomasti!:) Mahtava idea! Vaikka Porvoossa tai Naantalissa?

   Poista
  3. Sini on reissussa ja viestiteltiin tuossa ja on ehdottomasti samaa mieltä tapaamisesta =) Tätä täytyy suunnitella =) =) =) Jännää. Minulle käy kumpi kaupunki vaan. Porvoo on itselle uusi tuttavuus ja Naantali on taas kesällä tosi kaunis paikka ja kateltavaa riittää.

   Poista
  4. Hieno homma! Kuulostaa hyvältä :) Mukana ollaan!

   Olen Anna miettinyt koko syksyn ajan aina silloin tällöin, että pyytäisin sua joskus töiden jälkeen kahvittelemaan kaupungille. En vain ole saanut aikaiseksi. On siis jäänyt aivan ajatuksen tasolle. Hyvä, että Suveliina otti puheeksi. :)

   Poista
  5. Jes, mahtavaa! Ja mennään ihmeessä kahville töiden jälkeen joku päivä vaikka tammikuussa? Ja Suveliina mukaan, jos vaan oot täälläpäin.:)

   Niin ja kesällä haluaisin kovasti käydä siellä Naantalissa, mutta Porvoo tietty käy myös.:)

   Poista
  6. Kyllä se Naantali sopii =) Taisi olla Sinillekin uusi paikka?

   Kahvittelut Helsinginsuunnalla sopii, mutta viikonloppu parempi, että tyttö saa jäädä isin kanssa kotiin. Voidaan sopia keväälle, joku viikonloppu jos teille passaa. Menkää te tammikuussa niin minä tulen sitten seuraavalla kerralla, vaikka helmikuussa mukaan =) Jos löytyy molemmilta vapaita viikonloppuja???

   Poista
  7. Joo mä en ole koskaan ollut Naantalissa. Eli kesällä siellä sitten! :)

   Hauskaa, helmikuu on siis Suveliinalle jo kevättä :D Ja ainahan sen verran vapaata löytyy. Tammikuu passaa myös. Se kuukausi tuntuu niin älyttömän pitkälle aina, että hyvä keksiä jotain kivaa sinne!

   Poista
  8. Juu onhan se jo KEVÄTtalvea =D Mulla taitaa mennä toi tammikuu sen gradun pakertamisen kanssa. Josko olis sit jo tosiaan pulkassa.

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)