torstai 21. marraskuuta 2013

Voi tätä värin määrää


Vähän mietityttää, raaskiiko tätä värin määrää muuttaa joulua kohden kuitenkaan. Voisiko oma joulu olla vähän oranssi ja keltainen tänä vuonna? Ehkä luvassa on nyt jotain aivan erilaista. Ehkä.

Olen haastanut itseni tekemään jotain uutta ja erilaista sekä ylittämään mukavuusaluetta. Muutaman viime päivän ajan olen yllättänyt itseni uusien juttujen parista. Ihan hykerryttää.

22 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia hylly täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näitä on keräilty sieltä täältä.

   Poista
 2. Olisi kiva lukea lisää tuosta haasteestasi! Minunkin pitäisi hypätä mukavuusalueelta...
  Kivalta näyttää, eikä minun silmiin mitenkään megavärikkäältä, mukavan värikkäältä kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyypä miettiä, avaanko haastettani vähäsen :) Se on sisältänyt kaikenlaista henkilökohtaistakin. Suosittelen kyllä hieman haastamaan itseään pois sieltä mukavuusalueelta, edes aluksi ihan pikkaisen. Sitten se on myöhemmin helpompaa.

   No eihän tuo mitenkään megavärikästä ole, mutta värit ovat nyt täällä todella tervetulleita.

   Poista
 3. Voi, voi ja voi!:) En yhtään ymmärrä, miksi nyt pitäisi valita vain valkoista ja rauhallisia värejä, kun ulkona kerran on ihan tarpeeksi harmaata.

  Ja oon ihan sitä mieltä, että mukavuusalueelta on välillä tosi hyvä hypätä pois, kokeilla ja seikkailla.

  Suloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kivaa!! :) Siis iloitellaan väreillä.

   Toivottavasti viikonloppusi oli myös ihana ja suloinen! Täällä se oli sitä. Onnea meille ensi viikkoon ja rohkeutta tulla pois mukavuusalueelta!

   Poista
 4. Noi sun astiakokoelmat on kyllä niiin huisin hienot, että ei kai niiden tarvii västää joulun tieltä! Keltanen ja oranssi joulu kuulostaa hauskalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en juu raaskisi noita ottaa pois joulun tieltä. Tosin mulla on jouluakin niin paljon, että pitää tehdä jokin kompromissi. Jollain tapaa aion kyllä pitää oranssin ja keltaisen joulun ;)

   Poista
 5. Ihana on värien kirjo. Joskus toivon kotoani löytävän saman iloisen sirkuksen. Että silmä tottuisi väreihin,hiljalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä taas joskus toivon, että koti olisi todella hillitty. No aika hillittyähän täällä onkin, mutta vielä enemmän sellaista. Kukin tyylillään. Tosin suosittelen kokeilemaan jotain ihan pientä väripilkkua jonnekin :)

   Poista
 6. Hyvä että muistutit uusien asioiden tekemisestä, se kyllä kannattaa! Kiinnostavaa olisi kuulla, mitä uutta hykerryttävää olet tehnyt.

  Minä kokeilin ensimmäistä kertaa kuntotanssia tänä syksynä ja se on aivan ihanaa! Tylsästi vain olen ollut jatkuvasti flunssassa, töissä tai kurssilla niin etten ole päässyt sinne kuin pari kertaa. Aion kuitenkin mennä sinne kevätkaudella, sillä se kyllä nostaa kuntoa ja on lisäksi hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin tässä, kerronko hykerryttäviä asioitani :) ehkäpä niistä kuullaan! Ja kiva, että sielläkin on kokeiltu jotain uutta ja hienoa, että homma jatkuu. Mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 7. Kyllä joulu voi olla just sen värinen kun haluaa. Minunkin jouluun kuuluu keltainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ihanaa, keltainen joulu siellä! :) Toivottavasti näkyy myös kuvina.

   Poista
 8. Ihanan värikkäitä jouluja teillä!! :) Itse kaipaan jo lumen valkoista, piparkakkujen ruskeaa, joulun punaista ja valoja!!! Niitä vasta kaipaankin :) Taidanpa jo tänä viikonloppuna aloitella, niin kerkiän nauttimaan mahdollisimman kauan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ne ovat niin ihanan turvallisia ja perinteisiä juttuja, joita tuleekin vaalia :) Kannattaa kyllä aloitella, että ehtii nauttia pitkään! Ihanaa joulun odotusta siis! <3

   Poista
 9. Ihania Arabian vanhoja kuppeja ja nuo emaliastiat!
  Miksei joulun värisi voisi olla keltainen...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo astiat jotenkin aina niin inspiroivat mua ja ovat näköjään inspiroineet jouluanikin myös... Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 10. Miten voikin niin arkiset asiat kuin astiat saada näin hyvälle tuulelle vain väriensä ansiosta! Pieniä ovat arjen kultaiset ilot ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Niinhän se just on ja voi kun aina huomaisi ne arjen kultaiset ilot <3

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)