torstai 7. marraskuuta 2013

Ajatusten kuukausi


Marraskuun utuisen harmaa tunnelma on satumainen. Luonto on hiljentynyt. On hyvä hetki vain kävellä hiljaa ja tunnustella ajatuksia.

Muistikirjan sivu vuosien takaa hyppää aika ajoin silmille. Miten paljon olenkaan elänyt ihan huomaamattani pelosta käsin. Elämä on ainaista opettelua heittäytymisestä luottamuksen varaan.

Kenkäkauppias sanoi muutama päivä sitten, että elämässä vain pitää tehdä valintoja - rohkeita valintoja. Kyse oli niinkin haastavasta asiasta kuin kenkien ostosta. Miten sitä joskus tekeekään oman elämänsä niin vaikeaksi.


16 kommenttia:

 1. Juurikin näin! :) Tulipa hyvä mieli taas blogissa käydessäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ihania marraspäiviä!

   Poista
 2. Aivan ihanat pitkospuut.
  Päättäminen on vaan niin vaikeeta....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No päättäminen on tosiaankin ihan todella vaikeeta! :) Oli todella kuumottavaa kenkäkaupassa....

   Poista
 3. sulla on kans kiva pitkospuupolku missä mieltä saa lepuuttaa!
  ihana kun itsekin oppinut luottamaan itseensä ja omiin päätöksiin , saanut sitä rohkeutta , vaikkapa sitten kenkäkaupassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieli kyllä lepää luonnossa ja noilla pitkospuilla varsinkin. Täytyy pian mennä uudelleen kävelemään sinne. Siellä kun ei vastaantulijaa yleensä ole. Mun pitää kyllä harjoituttaa luottamista vielä enemmän ;)

   Poista
 4. Tuollaisia elämänohjeita ja viisauksia pitäisi vilkuilla jokainen päivä.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana postaus ja niin totta. Elämää ei saa pelätä eikä pelon vaikuttaa päätöksiin. Tästäkin on muuten hyviä ajatuksia siinä Tuomisen kirjassa, johon vetoan nyt ihan joka välissä.;) Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa loistavalta kirjalta :) Haluan lukea sen. Toki siirtyy vähän tuonnemmaksi, kun mun kirjapino vain kasvaa. Taidan lukea viittä kirjaa tällä hetkellä ja olen innoissani niistä. Siispä kirjapinon jatkoksi. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. Ihanan valoisa postaus Sini! Ja viisas kenkäkauppias;) Kenties surullisinta lienee elämätön elämä; kun pelon, epävarmuuden tahi elämänvaikeuksien takia ei rohkene tehdä tahtomiaan valintoja tahi kurottaa unelmiinsa.

  Rohkeita marrasaskelia, voi hyvin suloisuus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivon myös sulle rohkeita askelia loppuvuoteen ja unelmia kohti kurkottamista! ♥

   Poista
 7. Marraskuu(kin) on kaunis! Minusta marraskuu on aina ollut tosi tunnelmallinen, jopa harras. Ihanat kuvat. Mä tein viimeviikolla rohkean valinnan silmälasikaupoilla. Ehkä sen takia, että sain ne kaupanpäällisinä ;). Mutta enivei, päätökset, ja rohkeat sellaiset, on vaikeita. Mukavaa kun voi harjoitella kepeillä asioilla, niinkuin kengillä tai silmälaseilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehdottomasti samaa mieltä marrasmieltymyksesi kanssa! :) Ja onnea rohkeasta silmälasivalinnasta!

   Poista
 8. Niinpä! Viisaita sanoja. Heittäytyä, mennä vaiston varassa, eikä varsinkaan kannata miettiä, mitä muut sanoo;) Ihminen on aika taipuvainen miettimään sitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, todella typerää miettiä, mitä muut ihmiset ajattelevat, mutta sitä vain tulee välillä mietittyä. Oman vaiston varassa pitäisi ehdottomasti vain kulkea. Muuten joutuu vielä hankaluuksiin... jos ei muuten, niin itsensä kanssa.

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)