lauantai 17. elokuuta 2013

Syksykö se tuleeOlen tänäkin vuonna seurannut viljapeltojen vaalenemista ja haistellut niiden rauhoittavaa tuoksua. Tällä viikolla on syksy tullut vastaan. Se on tuonut mukanaan neulemallien mietiskelyn, lankojen hipelöinnin, tunnelmoinnin ja eri kurssioppaiden selailun sekä halun kokeilla jotain uutta. Ajatushan ei ole suinkaan mikään uusi. Toistuu joka syksy. 

16 kommenttia:

 1. Kyllää tänään on ollut jo syksy...satanut ja tuullut...:)

  VastaaPoista
 2. Aamu oli vielä kaunis, mutta nyt saa nyhjöttää rauhassa sisällä :)

  VastaaPoista
 3. Tämä koko viikko on tuntunut siltä, kuin syksy olisi tullut napinpainalluksesta koulujen alettua. Tänään oli kuitenkin aamulla tosi kaunis ja lämmin ilma ja sain viimein haravoitua viikon aikana pudonneet omenat pois omenapuun alta. Niitä olikin tullut tuulien takia todella paljon alas - kolme kottikärryä kärräsin pois ja parhaat keräsin hillottavaksi.
  Eniten syksyltä tuntuu kuitenkin peltojen puinti. siitä tulee aina tosi haikea olo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpa ollut ahkerana tänään! :) Itsekin nautin aamupäivällä ulkosalla ja iltapäivällä sainkin vettä jo niskaan. Puintiaika on samalla ihanaa ja haikeaa aikaa. Eiköhän ensi viikko tainut olla kaunis! Nautitaan siitä :)

   Poista
 4. Tulee se! Haikeaa, mutta toisaalta aika ihanaa. Aamulla oli ihan kesä, päikkäreiltä herätessä jo satoi. Nyt poltetaan kynttilöitä, herkutellaan hyvällä ruualla ja saunotaan. Lapsille mies lupasi kylvyn. Syksyllä saa rauhassa olla möllöttää ja se on sitä parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kesällä jotenkin pitää olla niin aktiivinen, mutta syksyllä voi rauhassa jumittaa kotona eikä kukaan ihmettele :D Koti on vain vieläkin kesän jälkeen ihan hujanhajan.

   Poista
 5. Dear Sini!
  The landscape is so beautiful in your country!
  I love the first photo!
  Have a happy weekend!
  With love,
  Geli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Geli! Thank you, I wish you have a happy weekend too. I really love countryside and fields :)
   Love, Sini

   Poista
 6. Syksy on oikeastaan aika kivaa aikaa, tulee tarve uudistua vähän ja alkaa reippaammaksi.:) Ihana toi vanha pyörä! Ja kiva nähdä mitä meinaat neuloa, mä vasta harjoittelen sitä.;) Suloa sunnuntaihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mä aion ainakin uudistua ja alkaa reippaammaksi :) Pyörä on muuten siskoni. Osti kirppikseltä ja on ihan tosi kevyt polkea. Oon vähän kade siitä, mutta käytän sitä aina kun voin. Alan muuten neuloa huivia ja sitten haaveilen vähän isommastakin työstä. Neulominen on rentouttavaa. Sitä kannattaakin harjoitella ;) Kivaa syyskesäviikkoa!

   Poista
 7. Viljapellot ovat kyllä niin tunnelmallisia... Perjantaina huomasin kesäkotiin ajellessa, että leikkuupuimurit ovat aloittaneet työnsä!

  Ihania kuvia! Ihana tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, niin tunnelmallisia! Mä olen myös seurannut puimista jo kuun alusta asti. Vähän haikeaa. Ihanaa elokuun loppua sinne!

   Poista
 8. Kyllä on syksy jo saapunut ja ihania hetkiä olet taas tallentanut. Että voi nuo viljapellot olla kauniita! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa syyskesää sinnekin! ♥ :)

   Poista
 9. Syksy on tehnyt tuloaan tännekin, koputellut portuassa, puutarhassa ja mielissä. Vaikka tälle päivälle riitti aurinkoa miltei helteeksi, on ilmassa selvä syksyinen sävy. Ja minä nautin! Kuvistasi myös, suloiset!

  Voi hyvin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntai oli kyllä niin kaunis päivä! Ja täälläkin on nautittu ihan täysillä. Voi hyvin sinäkin ihana! :)

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)