sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kasvimaa


Pääsihän ne vuosi sitten enoni antamat kuormalavan kaulukset jo tänä kesänä kasvimaakäyttöön. Ei tässä voi muuta kuin hymyillä :)

7 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää ja varmasti myös korjuu aikaan maistuu. :D
  Sama suunnitelma täälläkin, kaulukset käsiteltynä jo. Hiukka aikataulullisesti myöhässä mutta eiköhän siitä hyvä tule. :) Mitä olet laittanut kauluksien sisäpintaan?

  VastaaPoista
 2. Helinä: Näitä kauluksia ei ole käsitelty mitenkään. Iskettiin vain paikoilleen. Sisäpinnassa on jotain muovieristettä, jonka nimeä en nyt muista, mutta mitä oli sopivasti siinä vieressä rullalla ja käytetty remontissa... :) suojaamassa kauluksia. Toivottavasti saat omasi pian käyttöön!

  VastaaPoista
 3. Hello Sini!
  What a wonderful idea to grow your vegetables ...
  I wish you a happy week and a lot of sunshine!
  With love,
  Geli

  VastaaPoista
 4. Oih, kasvimaa! Näyttää kivalta ja maistuu sadonkorjuuaikaan varmasti vielä paremmalta.:) Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
 5. Hei, niin hyvältä näyttää. Meillä nuokaulukset makaa maassa ja odottaa kuumeiseti maahan laittoa ja jotain kasvustoa myös sinne sisälle. Mutta mutta ei ole keretty vielä laittamaan. Keskiviikkona tulee lopultakin verannan valu ja sitten tuleekin kaivuri kaivamaan ylimääräiset maat pois ja tasoittamaan takapihaan. Odotan niin kovasti jo,että se maa lähtee. Näyttää takapihakin jo paremmalta, vaikka aika viidakko se nyt on. Isot kivihiekkakasat estää takapihalla oleilun, joten siellä missä vihertää, on kohta jo viidakko =) Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Ihanat syötävät sulla siellä! Eikä näy etanan syömäjälkiä lehdissä!

  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 7. Hi Geli! Thanks, I wish you happy and lovely week too :)
  Love, Sini

  Kristiina K: Pinaattia, rucolaa ja salaattia onkin jo syöty :) Jee!

  Suveliina: No sullahan on ollut "vähän" muuta hommaa :) Ens kesänä sitten oma ryytimaa pystyyn! Kiva juttu, että teillä verantahomma etenee :) Mukavaa juhannusviikkoa!

  Nonna: Ei oo joo etanoita näkynyt. Vähän rucolassa on pienen pieniä reikiä, mutta kaveriksi on istutettu samettiruusuja. Jospa ne hajullaan karkottaisi ötököitä. Samoin laventelia ja korianteria ajattelin hankkia ötököiden karkottajiksi :) Mukavaa kesää sinnekin!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)