sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kesäkukkasin


Jotenkin sitä on suu niin venynyt korviin, kun on niin kevättä. Talvihorros kesti aika pitkään. Tuli siivottua parveke ja siirryin suoraan kuolleista narsisseista (harvinaisen kauan tuli niitäkin katseltua) kesäkukkiin. Pari kaupan basilikaa tuli myös iskettyä ruukkuihin. Vielä lisää yrttejä ja muutama kukkanen, niin kyllä kelpaa. Olen muuten edelleen ihan lääpälläni vedenvihreään. 
10 kommenttia:

 1. Mä tulin katsomaan sitä s-postiosotetta, ja sitten täällä olikin tämmösiä ihania kesäkukka-kuvia! :) Mun parveke on ihan talviterässä vielä, kukkalaatikoissa on syksystä jääneet muratit, mitkä kesti yllättävän pitkälle talvea, mutta ei ihan näin pitkälle... Myös kanervat ja iso havupuu näyttää jotenkin kummalliselta näin keväällä ;) Mutta kun ajattelin siirtyä kanssa suoraan kesäkukkiin, ja ihan vielä ne ei kestä lasittomalla parvekkeellani, plus että kohta tulee se kamala siitepölykausi tämän katupölykauden lisäksi, niin näillä monilla verukkeilla olen lykännyt parvekkeen siivousta, vaikka ihan kamalaltahan tuo näyttää :p Onneksi muut ovat jo repäisseet, ja laittaneet tuollaisia kauniita parvekkeita! Nuo hortensiat on ihan ihania, ja pelargoniat kaikessa mummulamaisuudessaan :) Oih, ihanaa kun tulee kesä!!

  VastaaPoista
 2. Pikkuhiljaa pitäisi parvekekkin viritellä kesäkuntoon tosiaan;) Mutta tämän viikon on tuuli riepotellut ja vettä sataa, joten oikein kunnon kesäfiilis vielä odottaa niitä lämpiäviä säitä. Mukavaa toukokuuta.

  VastaaPoista
 3. Haltiakummi: Joo mä jahkasin kauan niiden kuolleiden narsissien kanssa, että ostanko orvokkeja väliajaksi vai mitä teen... Asia ratkesi sillä, että huomasin torilla eilen kesäkukkia myynnissä ja painelin heti ostamaan. Lasitetulla parvekkeella se on vähän tietenkin helpompaa. Oon kyllä nyt tosi onnellinen :) Mutta kohtahan säkin pääset kesäkukkien kimppuun!

  Hyvä Mieli:
  Tosiaan vähän vaihtelevaa on ollut, mutta eikös ensi viikolla pitäisi olla ihan superlämmintä kevätsäätä ;) Niitä siis odotellessa!

  VastaaPoista
 4. Hei ihanaa, kesäkukkia!:) Meille kanssa, tosin ilman lasitusta täytyy varmaan vielä hetki odotella. Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 5. Mulla on kuistissa vielä kuivettuneet kanervat ja molemmin puolin taloa kasassa lunta. Mutta kyllä näyttää kivalta kesä. Toivon niin lämmintä ja kukkia kuistiin, pian, pian, pian.

  VastaaPoista
 6. Oi, ihanan kesäistä! Täytyy imeä tästä inspistä partsin siivoukseen.

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja niiiin keäsitä :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat!!♥
  Nyt alkoi lämpimät ilmat, jee!!;)

  VastaaPoista
 9. upeat sävyt näissä :)
  tosi upeeta sinistä :)

  VastaaPoista
 10. Kristiina K: Toivottavasti olette saaneet jo kesäkukat :) Ihanan lämmintä ollut nyt. Ainakin täällä on kukat lähteneet hurjaan kasvuun ja saa olla kastelemassa joka päivä - ihanaa! :)

  Piupau: Eiköhän sielläkin ala jo lämpö helliä?! :)

  Maija: Toivottavasti inspis iski jo :) Mä olen tänäänkin nautiskellut teetä ja suklaata parvekkeella.

  Elli: :)

  Marikki: Kiitos ja tosiaan jee lämmölle!

  akissfromthepast: Joo, tää on niin ihanan sinistä nyt ;)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)