tiistai 13. marraskuuta 2012

Hyllykkö


Olen juoksennellut eri paikoissa hoitamassa asioita viime päivät. Toisaalta olen taas ihastellut rauhoittavaa maalaismaisemaa ja seurannut joutsenten muuttoa. Jo monena iltana peräkkäin auringon alkaessa laskea joutsenet ovat lentäneet mökin yllä etelää kohden. Se näky on vaikuttava.

Yritän rakennella kotiin pientä 'toimistoa'. Kävin juuri tilaamassa uuden tietokoneen ja tulostimen. Muistin pelastaneeni pari vuotta sitten eräästä roskiskuormasta yhden hyllykön ja etsin sen maalta. Isäni motkotti aikanaan (siitäkin) pelastetusta vanhasta rotiskosta. Tosin toi (taas) vapaaehtoisena hyllykön kotiini. Ajattelin ujuttaa sinne tulostimen, piilottaa johdot ja etsiä kauniita kansioita, jotka sietävät olla esillä. Muu tavara sitten ovien taakse piiloon, jotta mielenrauha säilyisi. Toimistonurkkaus onkin huushollin ainut tummista huonekaluista koostuva kohta. Pöydän kun ehtisin vielä käsitellä tummemmalla vahalla/öljyllä, niin kyllä kelpaa kotonakin töitä tehdä.


13 kommenttia:

 1. Hyvä kun pelastit hyllykön!
  Varmasti oikein toimiva tarkoitukseesi ja kauniimpi kuin ns. "normaalit" toimistokalusteet;)

  VastaaPoista
 2. kaunis on hyllykkö koreineen ja päällyksineen - hyvä kun pelastit :)

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo hyllykkö on kiva. Ja tosi kaunis tuo lyhty:)
  Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Onpas kiva, vähän erilainen hyllykkö - esine mikä on samaan aikaan joten jykevä mutta silti siro. Itse tykkään yleensä vaaleista huonekaluista, mutta kyllä tuo tumma väri korostaa hienosti noita hyllykön muotoja.

  VastaaPoista
 5. Päivi Marianne: totta, oikein toimiva toimistokaluste nyt mulla :) loistavaa!

  Peppi: Joo mä muistan, kun hetken pähkäilin, otanko talteen vai en. Hyvä kun otin.

  Mustakissa: Ja se on kiva, että on taas yksi kohta, mitä voi "sisustaa" :)

  Haltiakummi: Mun mielestä toi hylly on ihan rehellisesti sanottuna vähän hassu tai jopa hupaisa. Ajattelin sen aikonani maalata, mutta nythän se passaa loistavasti ihan tuollaisenaan.

  VastaaPoista
 6. Tuo mökkikuva on upea!

  Ja hyvältä näyttää myös tuo hyllykkö, mitä sitä moittimaan jos se toimii ja tuo iloa. Silloin se on lunastanut paikkansa.

  VastaaPoista
 7. Hietzu: Kiitos, kuvailen aina tuota jokimaisemaa silloin tällöin vuodenaikojen vaihdellessa. Rauhoitun sen äärellä. Ja pikkasenhan tuo hyllykkö keinuu, kun siihen koskee. Pitää laittaa siis painavaa tavaraa alas ;) vähän ehkä reissussa rähjääntynyt, mutta sopii tänne!

  VastaaPoista
 8. Hauska hylly! Jotenkin omasta mielestäni tumma onkin aina sopinut juuri toimistotilaan :)

  Ihana tuon jokikuva!

  VastaaPoista
 9. Sara: Totta, voinkin nyt ajatella, että tumma nurkkaus on tarkoituksella toimistoa varten ja täten vähän erilainen kuin muut :)

  VastaaPoista
 10. Kalustat siellä ihanaa toimistonurkkausta!

  Minäkin olen tässä omien murrosteni keskeltä välillä heittäytynyt pohtimaan, josko pistäisin oman toimiston pystyyn;) Välillä on terveellistä kääntää kaikki tavanomainen nurin ja tarkastella palikoita uusin silmin.

  Kauniita marrashetkiä luoksesi♥

  VastaaPoista
 11. tosi kiva hylly! lyhty ja pikkukuusi on niin söpöt! :)

  VastaaPoista
 12. Hannah: Kuulostaa hyvältä :) mikä voisikaan olla inspiroivampaa kuin ajatella välillä ihan toisin ja suunnitella uusia juttua. Joitakin kannattaa myös pistää käytäntöön tai ainakin kokeilla! Mulla kotitoimisto jäänyt vähän vaiheeseen, mutta loppuvuoden aikana varmaan muotoutuu kunnolla toimivaksi :) Voi hyvin ♥

  akissfromthepast: Kiva, että miellyttää muidenkin silmiä :) Pikkukuuset ovat kyllä melkoisia sydämen valloittajia :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)