sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Perhosia


Olen usein siinä pisteessä, että haluan pelkistää ja karsia. Sitten tajuan, että haluan kuitenkin vähän hullutella tai edes pikkuisen irrotella. Siistin olohuoneen, mutta ihan vaivihkaa lisäsin kolme lentelevää perhostarraa. Olen kuitenkin melko varma, että kohta täällä lentelee koko perhosparvi, vaikka ensimmäinen kommentti olikin "kiva lastenhuone sulla".

Mökin perhostapetista teen taulun kotiin. Yhdet isot vanhat kehykset ovat odotelleet jo pitkään sopivaa kuvaa. Postista saapui niittykukkien siemeniä. Sellaisia, joista perhosetkin pitävät. Olen mietiskellyt tänä viikonloppuna kaikkea lentävää, lentämistä, siipiä, perhosia, lintuja ja lähtemistä. Päässäni on pyörinyt paljon ajatuksia. Kaikenlaisia sananparsiakin on noussut mieleen. "Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi" (Taikatalvi).

ps. kiitos ihanista viesteistänne! ♥ Toivon teille keveän iloista ja valoisaa viikkoa.

12 kommenttia:

 1. Outs mikä mietelause...Minua epävarmuuson vanhemmiten jostain syystä alkanut pelottaa, vaikka luulisi menevän toisinpäin: kun elämänkokemusta karttuu, olettaisi luottamuksen elämään kasvavan.

  Perhoset ovat aina kiehtoneet minua.

  VastaaPoista
 2. Kaunis, iloinen, pieni perhosparvi ja perhosethan lisääntyy vaan kesää kohti!
  Kukkaketoa täälläkin hahmottelen jo mielessäni. Ja hyvää kuokkaa etsiskelen kuumeisesti kesannon tekoa varten;)
  Kaikkeam mukavaa viikkoosi!

  VastaaPoista
 3. Niittykukat ja perhoset, mieleeni pyrähti kuva aurinkoisesta niitystä! Ihanaa ja lennokasta.

  VastaaPoista
 4. Ihania perhosia! Mullakin perhosia keittiön liinassa. Iloista päivää!

  VastaaPoista
 5. Hei ystäväiseni! Viime kerrasta aivan liian pitkä aika =(, mutta laitoin postia ison kuvapläjäyksen kera =) Pian ne perhoset lentelevätkin jo pihallakin. Puutarhasuunnitelmia täälläkin mielessä ja varsinkin tuo lentäminen =) Ihanat kuvat ja keväinen meininki. Aurinkoa viikkoosi!
  Halauksin...

  VastaaPoista
 6. Oi perhoset on ihania! Olen alkanut keräillä puutarhaan "perhoskasveja" joten niitä pitäisi sitten lennellä valtoimenaan meillä päin kans.
  Ihanaista kevät viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Jossain karsimisen ja huluttutelu rajamailla minäkin keikun. Haluaisin villiä niittyä meidän koti pihaankin. :)

  VastaaPoista
 8. Heippa Sini, mä laitoin viime vuonna punahatun siemeniä itämään juuri siksi, että ne houkuttavat perhosia. Perhoset on ihania, myös olohuoneen seinässä! Arvaa, eilen mustarastas lauloi kahdeksan aikaan illalla, kun tulin töistä! :D niin varma kevään merkki! Ihanat joutsenet, bongasitko itse? Mä en ole vielä nähnyt joutsenia.
  Voi hyvin! :)

  VastaaPoista
 9. Jarna: Niinhän sen luulis menevän :) Ja tuostahan voi ottaa voimalauseen itselleen - asian, jota haluaa elämässään vahvistaa. Ehkei nyt epävarmuutta halua vahvistaa, mutta sitä levollisuutta epävarmuuden keskellä.

  Hyvä Mieli: Kukkaketoilua on selvästi ilmoilla :) Mulla ois vielä tarkoitus tilata vähän muualtakin siemeniä tai sitten ainakin käydä kevätmessuilla tekemässä täydennystä. Kesää ja perhosia odotellessa! Voi hyvin.

  Kultsin kämppä: just näin :)

  Riitta Sinikka: Iloisen iloisia päiviä sullekin!

  VastaaPoista
 10. Heippa Suvi! :) Kiitti kuvapläjäyksestä. Voi vitsit, kun uppouduin siihen - ihanan valoisaa. Palaan niihin tunnelmiin varmaankin viikonloppuna. Ja tuo lentojuttu kuulostaa tosi mahtavalta!! Haliterveisiä.

  Mustakissa: Vau, kiva kuulla! Ois kiva kuulla sitten myös pientä reportaasia, miten ne perhoset oikeasti lentelevät niissä :) Viime kesän perhosbaarin pystytys ei meillä ainakaan tuottanut yhtään perhosta. Ehkä paikka oli liian tuulinen?

  Maija: Siitä vain niityn pystyttämiseen! :)

  Moi Sari! Ois kans kiva kuulla, lenteleekö niitä perhosia punahattujesi ympärillä ensi kesänä :) Tänä aamunakin oli melkoinen konsertti, kun kävelin töihin. Ja pienet purotkin solisivat. Aika mahtavaa! Joutsenet olen itse bongaillut, mutta nuo kuvat ovat viime kevään joutsenista kylläkin... Voi siellä myös hyvin!

  VastaaPoista
 11. Oi viisautta, mahtava sananparsi:)
  Kevät tuntuu ja näkyy nyt voimallisesti, ihanaa aikaa. Kunhan vaan tästä katupölyvaiheesta päästään, niin sitten helpottaa keuhkojakin..


  Perhostunnelmia päiviisi♥

  VastaaPoista
 12. Hannah: Niin tuntuu ja näkyy tänäänkin :) ja siitä niin hyvällä mielellä. Keväisiä tunnelmia myös sinulle! ♥

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)