torstai 29. syyskuuta 2011

Mökin kammari

Vaikkei tekeminen ole vielä ajankohtaista, niin suunnitteleminen kannattaa aina. Nimittäin mökin kammarin pintaratkaisut. Kammarista on kulku keittiöön ja olohuoneeseen. Pönttöuuni ja komero. Seinille tulee tapetit ja myös komeroon, koska sellaiset siellä on nytkin. Kattoon luultavasti valkoiset helmipanelit. Tosin veikeä se on noinkin. Mutta minkä väriseksi lattia? Vaaleaksi ehdottomasti. Valkoiseksi tai helmenharmaaksi vai kenties joksikin ihan muuksi? Luultavaksi koko kerroksen lattiat tulevat saman väriseksi.

Tunnelma pysyköön hempeän unenomaisena, kuten nytkin. Romantikko laittaa tietenkin kukkia seinälle. Esimerkiksi Tapettitalon Isoäidin aikaan tai Ruusutarhan. Mielessäni on tällä hetkellä keltainen ja sininen.10 kommenttia:

 1. Oih, ihanaa!

  Ehdottomasti se helmenharmaa, sanoo tämä. On perinneväri.

  Mukavaa kuun loppua!

  VastaaPoista
 2. Helmenharmaan puolesta liputetaan täälläkin. Ja tapeteista ihastuin sinisävyisiin :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki kuulostaa kuin suoraan mun elämästä ja mökistä...pönttöuunia myöten! Harmaata minäkin ehdotan ja nuista sinisävyisistä jompaa kumpaa olen miettinyt meidän kammariin...(me jätetään tuo samanlainen katto ja maalataan se,on jotenkin kivan näköinen...)

  VastaaPoista
 4. kauniita, kauniita... itsellekin ajankohtaista. mies ei vaan hyväksy mitenkään päin ruusutapettia :´(
  ei auta vaikka kiristäisin millä (vaikka sillä!). tylsä tyyppi.

  muutenkin sinulla kaunis blogi!

  VastaaPoista
 5. Nonna: Niin se helmenharmaa se varmaan on :) houkuttelisi joskus kokeilla johonkin valkoista lattiaa :) Kivaa loppuviikkoa sinne, siitä tulee ihana!

  Hietzu: Katsotaan, mikä on sitten lopullinen ratkaisu :)

  Riitta Sinikka: En minäkään oikein osaa valita :) haen jossain vaiheessa mallipalat ja se varmasti auttaa paljon.

  VastaaPoista
 6. Tilda: Hauskaa! Kieltämättä odotan, milloin voi tuikata ensimmäiset tulet tuohon uuniin. Olen toisaalta sitä mieltä, että tuo perinteinen ja alkuperäinen katto pitäisi jättää näkyviin edes yhteen tilaan. Veikeä. Rakastan tosin helmipaneleitakin.

  Nipsu: Kiitos. Onneksi on kaikenlaisia muitakin kivoja (ja romanttisia) tapetteja kuin ruusuja. Toivottavasti löytyy kompromissi! Ei kannata liikaa kiristää (varsinkaan sillä) ;) ja varsinkaan, jos se ei toimi...

  VastaaPoista
 7. Kommentti katosi taivaan tuuliin, mutta siis ihanan tunnelmallinen kammari pönttöuuneineen! Suunnitteluvaihe on niin kivaa ja lopputuloksesta tulee varmasti hieno mihin lopoutulokseen sitten päädytkään. Kivaa ja toiveikasta torstaita! :)

  VastaaPoista
 8. Sininen ruusutarha ja helmen harmaa lautalattia kuulostaa kovin ihastuttavalta ja monivuotiselta ratkaisulta kammariin :) Toisaalta, ehkäpä se on myös aika tavanomainen, mutta uskon että siksipä juuri monen silmä siinä lepäisi ja tulisi kauniin levollinen olo.

  VastaaPoista
 9. Sari: Suunnitteluhan on lähes kaikessa sitä parasta :)

  Haltiakummi: Juuri ajatonta ja monivuotista ratkaisua tässä haetaan :) Hulluja ja hetkellisiä päähänpistoja voi sitten kokeilla muualla :) Kävin lauantaina vähän jo sivusilmällä vilkuilemassa lattiavärejä.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)