sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Milloin on aika villarannekkeiden


Vielä ei ole ollut aika huopahatun eikä villarannekkeiden. Tänäänkin on aurinko paistanut niin kauniisti ja kirkkaasti, ettei kynttilääkään ole poltettu. Metsästä on käyty poimimassa mustikoita ja sieniä. Keräilty lehtileikkeitä syysvaatetusta silmällä pitäen. Selailtu lukuisia neulelehtiä ja käyty hypistelemässä lankakaupan lankoja. Tämä aika pitää sisällään niin paljon alkuja.

5 kommenttia:

 1. Hei Sini, saitko jo rannekkeet valmiiksi?
  Onpas ihania syysasuja kuvissa. Mä haaveilen joka syksy pistäväni koko vaatekaapin uusiksi. Hankkivani helposti yhdisteltäviä klassisia vaatteita, joista olisi iloa pitkään. No, en ole vielä tähän syksyyn mennessä niin tehnyt, haaveillut vain. ;) Tänä vuonna on ihan pakko hankkia ainakin uudet saapikkaat, niin loppuun käveltyjä on jo osa omistani ettei niitä enää suutarikaan pelasta.
  Mä kävin eilen metsässä, tänään olen kyynärpäitä myöten maalissa ja liisterissä. ;)
  Ihanat kiharat! :)
  Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja ihanaa alkavaa viikkoa Sini!

  VastaaPoista
 2. Moi Sari! No en oo ees aloittanut niitä rannekkeita, kun en löytänytkään mieleistä lankaa :) nuo ovat ne viime vuotiset. Ihanaa kuulla, että haaveilet samaisesta vaatekaappiuudistuksesta kuin minäkin! Vielä en ole saanut hankittua niitä muutamaa klassista vaatekappaletta, joita käytän sitten koko syksyn ja talven... Mutta tsemppaan ihan koko ajan siinä! :D Siivoilin tällä viikolla huivi/kaulaliinahyllyäni ajatuksella laittaa kesäiset syrjään ja ottaa syksyisiä esille. Ajattelin sitten laskea, montako huivia siellä eteisen kaapissa oli jemmassa... no ihan vaatimattomasti 40!! AARGH, ja päälle tietty naulakossa roikkuvat. Että se siitä vaatevaraston pelkistämisestä.

  Sä siellä tapetoit siis?!? Ja teet vaikka mitä kivaa! Mulla ois kanssa vaikka mitä työn alla, mutta nyt ihan rento huilipäivä. Eilen oli iloinen juhlapäivä kiharoineen päivineen :) Hyvä tehdä nyt suunnitelmat valmiiksi... Ensi viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava viikonloppu tosiaan! Olen liikkunut luonnossa ja kellunut järvellä. Odotan hiukan sitä villarannekeaikaa...

  VastaaPoista
 4. Tänä viikonloppuna ei ollut rannekkeille tarvetta. Mekin sienestimme, mutta olipa niin ihana syyskeli!

  Kivoja syysasuja sun kuvissa ja nuo rannekkeet ovat niin kauniit, että melkeinpä toivoisin kelin viilenevän... =)

  VastaaPoista
 5. Thilda: Todellakin, ihan uskomattoman kaunista ja lämmintäkin! Aurinko poltteli selkää lauantaina, mutta illalla paleli :) Tänä aamuna kevyt takki ja kaulahuivi tuntui olevan seitsemän jälkeen paahtaessa liikaa. Odotan siis myös hiukan villarannekeaikaa!

  Nonna: Tällä viikolla onkin ruuaksi erilaisia sieniherkkuja. Tänäänkin sienimuhennosta ja sienisalaattia. :) Pakkaseenkin olen ehtinyt jemmata osan. Ihanaa aurinkoista syysviikkoa sinne!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)