tiistai 6. syyskuuta 2011

Halkean tyytyväisyydestä


Sain siis toissapäivänä tapetit kunnialla seinille. Olen erittäin tyytyväinen koko muutokseen. Suorastaan olen meinannut haljeta tyytyväisyydestä. Saapa nähdä, kauanko tämä tyytyväisyys kestää. Nyt lopputulos on enemmän aikuismainen, naisellinen ja ellen sanoisi jopa tyylikäs. Liika tyttömäisyys, suloisuus ja yltiöromanttisuus karsittu olohuoneesta pois. Niillä aineksilla leikitellään sitten makuuhuoneessa. Yksi mukavimmista yllätyksistä on se, että tajusin, miten hyvin pinkki, fuksia, violetti ja vaaleanpunainen sopivat olohuoneen uuteen asuun! Aikaisemmin en saanut sopimaan sitä juuri mitenkään sisustukseen. Tervetuloa uusi värimaailma! Ja suoraan sanottuna nuo kultaiset kehyksetkin näyttävät kuulkaas aika hyviltä.

Tapetti on Boråksen, jonka mallistoista olen pitkään tykännyt. Yhtä saman firman tapettia on makuuhuoneessa, tosin nykyisten tapettien alla. Nyt taas vuorostaan Borås peitti olohuoneessa Tapettitalon kaunokaisen. Se vain menee näin! Vähän kyllä mietin, pitäisikö olla ajatonta ja kestävää, mutta kai tapetteja voi vaihtaa kahdenkin vuoden välein? Äitini aina kertoo, miten hän nuorempana lapsuudenkodissaan maalla vaihtoi tämän tästä tapetteja veljiensä kanssa. Mutta vielä pitäisi vähän mietiskellä huonekalujen paikkaa ja mallailla tauluja seinille. Kiitos Suveliinalle ja Sarille mustavalkoinspiraatiosta!

Näin sille Kirsikkapuulle sitten kävi...

19 kommenttia:

 1. Ymmärrän halkeamisen uhan - johan nuo kuvat pistivät huokailemaan ihastuksesta:) Kaunista!!

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen lopputulos ja kiva tapetti! Musta-valkoinen on kyllä pätevä tausta vaihtuville tehosteväreille.

  VastaaPoista
 3. Onpa mahtava muutos. Minustakin tyylikäs ja naisellinen! Ja minäkin halkeaisin innostuksesta jos olisin onnistunut noin hyvin =D

  VastaaPoista
 4. Täällähän ihan menee sanattomaksi tuosta maininnasta. =) Kiitos ja halaus sinulle Sini. Mutta se tärkein juttu. Lopputulos on aivan mahtava. Ihana tapetti. Tuo kontrastia ja kuitenkin romanttisuus säilyy arvokkaasti. Upea on! Ilman muuta voi tapetteja voi vaihtaa niin usein kuin mieli tekee. Meillä oli edellinen asukas laittanut tapetit erikeepperillä ja niiden vaihtaminen uusiin oli niin suuri tuska, joten ollemme sinnitelleet nykyisillä. Eikä tähän kämppään kannata uusia laittaakkaan, jos se koti sieltä löytyy. Sitten uudet ideat ja ajatukset siellä. Mutta sitä odotellessa. Ja mustavalkoisessa on juuri se hyvä puoli, että kaikki värit käy, kun mieli tekee uutta väriä tyynyihin tai muuhun. Aurinko viikkoosi! täällä tihutti tänään vettä.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivalta näyttää. Mustavalkoisuus alkaa hiipiä meillekin. Oliko tapetti tapetin päälle ihan ok?Ilmeiseti ihan tavallista liisteriä kuitenkin käytitte..

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi, puhut muuten ihan totta että kultaiset kehykset sopii hyvin!! Kulta on minusta värinä jotenkin vaikea, mutta tuohon käy kyllä ihan täydellisesti!! Samoin nuo muut värit sopii hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 7. Voi Sini, mä niin jaan ton fiiliksen, kun melkein halkeaa tyytyväisyydestä! Sulla on nyt hyvä syy, niin kaunis tuli huoneesta. Tapetti on tosiaan hienostunut ja niin seesteinen. Nyt sä voit vain tuijotella seinää ja huokailla! :)
  IHanaa päivää tehotyttö! ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanalta näyttää! En yhtään ihmettele ylpeyttäsi! Ja tosiaankin nuo mainitsemasi värit ja kultakehykset sopivat tähän kokonaisuuteen tosi hyvin!
  Nyt sitten vaan naatiskelemaan!

  VastaaPoista
 9. Onpa kauniit tapetit. Mustavalkoiseen on helppo yhdistellä muita värejä. Meidän olohuone on ollut vuoden ilman tapetteja ja seinä on vain valkoisella maalilla. Olen vierastanut suurikuvioisia tapetteja, mutta tämä näyttää ainakin kauniilta. Meillä tapetin etsintä jatkuu vielä.

  VastaaPoista
 10. Hannah: Pahin halkeamisuhka jo takana :) Katos nyt on ruvennut mietityttämään, miten saan sisustuksesta hyvän kokonaisuuden...

  Riitta Sinikka: :)

  Anne: Olen myös tyytyväinen siihen, miten voinkin todella helposti vaihdella kaikenlaisia tehostevärejä. Tuohon beigeen Kirsikkapuuhun se oli vähän haastavampaa.

  Allidaalia: Kiitos.

  Hanni: Kivointa ehdottomasti se, että lopputulos on niin erilainen kuin lähtökohta :) joskus kaipaa isoja muutoksia, toisinaan riittää vain sohvatyynynpäälisten vaihtaminen ;)

  VastaaPoista
 11. Suveliina: Ai ihan erikeepperillä laitettu? Itse en todellakaan ruvennut ottamaan vanhoja tapetteja alta pois, koska ne on laitettu sen verran hyvin. Päälle vain läiskäsin uudet ja ihan täydellisen siisti lopputulos :) Kuinkakohan monta kerrosta niitä loppujen lopuksi voi laittaa... Mun on mentävä penkomaan vinttikomeroani ja maalla aittaa, koska tarvin uusien tapettien myötä vähän jotain uutta kalustetta tai jotain juttua. Ihaninta on kyllä se, että koskaan mikään ei tule valmiiksi, vaan aina keksii jotain uutta kehiteltävää! :) Ah ja niin ihana aurinkoinen päivä tänään! Voi hyvin ja mukavia sisustusunelmia!

  Anis: Ihan hyvin pystyi laittamaan tapettia tapetin päälle. Toki tietysti riippuu, millainen se alle jäävä tapetti on. Ainakin paperitapetin päälle pystyy hienosti ja varsinkin, jos se on hyvin ennestään siinä seinässä kiinni. Tapettitalossa suosittelivat ehdottomasti tapetoimaan edellisen päälle. Heidän mielestään olisi suorastaan hölmöä poistaa tapettia alta :) Mutta nyt tapettia ostaessani (Värisilmästä) myyjä kuulemma virkansa puolesta painotti, että tapetti alta pitäisi poistaa. En tietenkään siihen hommaan ryhtynyt, kun kokemukset edellisestä olivat niin hyviä.

  Tämä tapetti oli sellaista, että liisteri lätkäistiin seinään ja sitten vetäsin kuule ihan rullasta tapetin suoraan seinälle! En hakenut vintiltä edes tapetointipöytää. Katkasin suoraan seinässä sopivaan mittaan... Tein homman kaikenlisäksi aivan yksin ja oli helppoa ja sujuvaa :) Joten siitä vain tapetoimaan!

  VastaaPoista
 12. Heli: Joo, todella pelottavaa, että tuo kultainen näyttää niin hyvältä! :) Joudun siis hetken taas pohtimaan, mitä niiden kehyksien kanssa tekisin. Niitä on niin pahuksen paljon juuri kultaisina. Kuvassa vain osa.

  Sari: jotenkin mä niin muistan sun halkeamiskohdat myös! :D Se yksikin tapetti teillä! Arvaas vaan, kun loikoilin eilenkin sohvalla ja ihastelin seiniä. Tosin on mulla jo ajatukset kaikissa muissakin asioissa ja heti keksin tapetin tuomia uusia haasteita myös... Se on niin just tätä! :)

  VastaaPoista
 13. Nonna: Juu kyllä täällä on nautiskeltu ja mietitty jo monenmoista muutakin uutta juttua :)

  Minttumaari: Onnea sen oikean tapetin etsintään! Itse tykkään suurikuvioisista tapeteista, vaikka valkeat seinät ovat niin ihanan helppoja sisustuksessa. Kaikki näyttää valkoisen rinnalla hyvältä :)

  VastaaPoista
 14. Voi miten hieno seinä, lainkaan en ihmettele onnesi suuruutta! :) Mahtaa mennä monta viikkoa vaan seiniä ihailemalla ja hymyilemällä! Ja tuo valkoinen pinnatuoli, voi mikä kaunotar se onkaan kauniin tapetin ja tyylikkään tumman lattian kanssa. Minussakin saattaa tapahtua pieni halkeama, tämän kaiken ihasteluhuokailun siivittämänä :)) Onnittelut!

  VastaaPoista
 15. Kyl määkin halkeaisin! Kaunis tapetti ja on todella tyylikkään näköistä!

  Torstaiterkuin,

  Satu

  VastaaPoista
 16. Haltiakummi: Kiva kuulla, että tykkäät myös :) Pieni hetkellinen ahdistus kyllä ehti jo iskeä tällä viikolla, olenko ihan jotain tyhmää tehnyt. Mutta totesin vain, että pianpa isken uudet tuohon päälle, jos tuntuu, ettei oma juttu olekaan. Mutta kivasti sopii monenlaiset jutut, kuten tuo pinnatuoli tapetin kanssa.

  Aseman laidalla: Kiitti :) Mukavaa aurinkoista sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)