sunnuntai 7. elokuuta 2011

Nyt pitää keskittyäNyt pitää keskittyä ja orientoitua niin moneen tai luoda edes ajatus sinne päin. Lopettaa hetkiseksi pelkkä haahuilu ja loputon haaveilu. Miljoona asiaa mielessä eikä mitään yhtenäistä linjaa. Heräsin tänään sunnuntaina seitsemältä. Nautiskelin kahvista, leivoin piirakan ja kuuntelin hymyssä suin vanhoja ikivihreitä. Tämänkin löysin tänään. Vähän turhan sekaista kotona ja kaikenlaiset jutut levällään. En saa oikein otetta täälläkään, mutta ryhdistäydyn kyllä. Vain pelkkää mukavaa tiedossa.


Sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Kivoja tunnelmia! Eikö muuten tunnukkin kuin olisi jo syksy alkamassa, kun koulutkin alkaa?

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia...
  Minulla myös paljon sekavia ajatuksia, jäsentelemätöntä kaaosta, kun opinnot ovat alkamassa taas...Kyllä se siitä taas=)

  VastaaPoista
 3. Löysin tänne ja tulen toistekin!

  VastaaPoista
 4. Työssä olen ollut viikon loman jälkeen ja arkeen kiinni pääseminen on tiukassa. Ehkä sitten ensi viikolla kun koululainen ja perheen opiskelijatkin aloittavat arkensa...

  VastaaPoista
 5. Jotenkin tuntuu, että vielä tuhat asiaa pitäisi tehdä ennenkuin kesä loppuu..yhden prjoektin aloitan ja sitten toisen jne ja kohta on kymmenen asiaa kesken. Kivaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 6. Sesse: Kyllä se syksy on tuoksuissa tuntunut jo tovin, mutta kieltämättä kaikki kouluvaatemainokset yms. saa tuntumaan vielä syksymmältä, mutta se on kiva se!

  Jarna: Pian sitä pääsee taas arjesta ja rutiineista kiinni. :)

  Marjatta: Tervetuloa :)

  Mustakissa: Itsekin olen ollut viikon töissä ja itseasiassa on tuntunut tosi kivalta! Vielä on kyllä aivan kesämeininki työpaikalla, joten johtunee varmaan siitäkin. Vanhoja lomia pidän kyllä vielä tässä kuussa pois eli jatkan kesälomailua pian ;) Kyllä ensi viikolla varmasti tuntuu sielläkin paremmalta!

  Anis: Niinhän se aina tuppaa olemaan. Laskee aina turhan paljon kesän varaan. :) Iloista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on haettu uusia suuntia ja orientaatiota jo viikon verran:) Ja todettu tyynesti, jotta niinhän tuo arki tempaisi jälleen rytmiinsä.
  Lempeitä elokuun tuulosia ja suuntia sinulle!

  VastaaPoista
 8. Sinulle on tunnustus blogissani. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 9. Hannah: Kiitos, syksy pitää kaikkea mukavaa sisällään!

  Hyvä Mieli: Kiitos paljon! Ihanaa tätä viikkoa myös sulle!

  VastaaPoista
 10. Sulla on täällä ihania postauksia mennyt ihan mun ohitse, kun olen ollut netin ulottumattomissa. Niin kauniita kuvia tuossa edellisessäkin. Ihanat pyyhkeet.

  Mukavaa touhukasta elokuuta!

  VastaaPoista
 11. Hihi, jaan ajatuksesi:) loputonta haaveilua täälläkin kun pitäisi orientoitua syksyn tuloon... mutta ei pidä liikaa ryhdistäytyä ettei unelmat tukahdu!

  VastaaPoista
 12. Nonna: Eipä täälläkään olla kovin aktiivisesti jaksettu kesällä pyöriä netissä. :) Ehkäpä syksyllä taas virkistyy blogielämä! Elokuu onkin touhukas. Syyskuussa varmaan rutiinit ja arki kohdillaan vasta.

  Laura: Ei niin, ei liikaa ryhdistäytymistä. Tuskin mulle niin käykään. Pitää vain saada tiettyjä asioita hoidettua ja järjestettyä. Siksipä tässä ryhtiliikettä tehdään! :D

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)