sunnuntai 21. elokuuta 2011

Aika juhlan


Emännöin viikonloppuna maalla puutarhajuhlat. En arvannutkaan, miten kerrassaan hauskat ja onnistuneet niistä tuli! Väsymys painaa olemattomien yöunien jälkeen, mutta vatsanpohjaa kivistää nauraminen ja jalkoja särkee loputon tanssiminen. Lopputuloksena vain ja ainoastaan hyvä mieli. Voi sitä elokuisen illan ja yön tunnelmaa hämyisessä puutarhassa. Valmisteluista nautin suunnattomasti. Mikäs sen mukavampaa kuin rakentaa juhlasomistusta puutarhalyhdyin, viirinauhoin, kynttilöin sekä lukuisin kukkakimpuin tai valmistella ruokia ja leivonnaisia sekä käännellä tietenkin kangasserveteistä pikkukenkiä.

Tässä muutamia näkymiä valmisteluista. Itse juhlasta kuvat ovat vielä ties missä. Positiivista stressiäkin oli luonnollisesti hetkittäin. Edeltävänä iltana tarjottavia valmistellessa hihittelin ruokaohjeiden ohessa olleelle tekstille valmistele hyvin, vältä stressi. Sukatkin ovat näköjään pöydällä, liekö hetkellinen tuskanhiki. Suosittelen silti kaikille juhlien järjestämistä! Eikä siihen tarvita välttämättä mitään erityistä syytä.
PS. Kiitos kaikista kommenteista ja muistamisista! Vähän on haipakkaa tässä ollut. Näihin kemuihinkin varmasti vielä palaan.

11 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Varmasti juhlatkin olivat ihanat!
  kivat nuo sukat:)
  Kiitos kun päästiin tällä tavalla osalliseksi alkutunnelmista, Ja mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Oi ihanuutta, sinisen illan hurmaavia juhlahetkiä!! Kuviesi myötä pääsin toviksi tunnelmiin mukaan, kiitos:) Teillä on ollut varmasti mukavaa!
  Itsekin olen tuumaillut johonkin syksyiseen viikonloppuun pieniä sadonkorjuukekkereitä, ihan ilon ja huvin vuoksi..
  Hyvää alkavaa viikkoa. Voi hyvin sinä suloinen♥

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo ensimmäinen elokuun hämyinen kuva! Ja ihania kukkakimppuja!
  Haipakkaa on meilläkin ollut.
  Iloista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Oi, miten ihanat juhlat oletkaan järkännyt! Tunnelman voi aistia tänne asti :)

  VastaaPoista
 5. Ihan iloiset tunnelmat välittyy :)
  Saisiko noihin hauskoihin sukkiin taitteluohjeet? Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää! Mistäs muuten noita puutarhalyhtyjä saa? Nyt niitä on blogeissa näkynyt ja minäkin himoan muutamaa sellaista...

  VastaaPoista
 7. Kauniisti olet pirskeet koristellut. Ihanat lyhdyt pimenevässä illassa. Rakastan syksyssä juuri tuota,valojen ja kynttilöiden tunnelmaa! Kelpaisi pistää jalalla koreasti,varsinkin jos seura on vielä mieluisaa :)

  VastaaPoista
 8. Mustakissa: Mutta vasta ne ystäväthän sen juhlan sitten todella tekivät! ♥ Viikonlopun voimin jaksaa taas pitkälle. Voi hyvin sinäkin! :)

  Hannah: Ilo ja huvi ovatkin mitä erinomaisempia syitä järjestää kekkereitä! Eiköhän sitä arkea ole riittämiin, niin on parasta pitää itse huolta niistä iloisista ja hauskoista tilanteista! Ja vielä sadonkorjuukekkerit kuulostavat niin hyviltä ♥ Täällä voidaan ihanasti, toivottavasti sielläkin!

  Sesse: Ihanaa viikkoa sinne! Toivottavasti ehdit hengähtää pian :)

  Iida Emilia: Kiva kuulla! Joskus se tunnelma onkin ihan käsinkosketeltavissa.

  VastaaPoista
 9. Heidi: Löysin tuon taitteluohjeen yhdestä lautasliina -kirjasta. Kuvittelin kirjaa ihan turhakkeeksi, mutta siinähän on kerrassaan monta hyvää taitteluohjetta :) Jossain blogissakin olen nähnyt sen. Lautasliinatossuksikin on kutsuttu. Yritän väsätä jotkut ohjeet tai etsiä linkin! :)

  Nonna: Nuo kuvissa näkyvät värikkäät ostin Clas Ohlsonilta 2 euroa kappale. Samasta paikasta myös nuo alemman kuvan valosarjat ovat kotoisin. Näyttivät tosi upeilta illan pimetessä ja loivat ihanaa tunnelmaa! Joku nettikauppa myy myös paperilyhtyjä puutarhaan. En nyt vain löydä sitä.

  Hietzu: Kannatan kyllä syksyisiä puutarhajuhlia juuri tuon tunnelman takia! :) Meilläkään ei ollut lainkaan kylmä, vaikka juhlimme ihan hepenissä. Tosin oli meillä suojattu tilakin.

  VastaaPoista
 10. Voi ihanuus, rakastan puutarhajuhlia lyhtyneen kaikkineen! Mistä olet ostanut ihanat paperilyhdyt?

  VastaaPoista
 11. Kultsin kämppä: Clas Ohlsonilta 2 euroa kappale :) eivät ole paperia, vaan jotain kosteuden kestävää ohutta kangasta. Aivan mahtavia!!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)