perjantai 20. toukokuuta 2011

Pitsiä, rimpsua, hörhellystäBloggaamiseni pyörii näemmä aina samoissa aiheissa. Ompelin nimittäin taas tyynynpäällisen. Tällä kertaa vanhoista tyynyliinoista ja niiden pitseistä. Kuvia tietysti tulee myös kukkasista. Mistäpä muustakaan. Kuvatessa satuin juomaan kahvia ja mutustelemaan suklaata. Täydellistä. Sitten ujutetaan mukaan vielä tänään ostetut korkkarit. Huomataan sen jälkeen, että uudessa paidassa on myös rimpsua sekä uudehkossa laukussa ja hameessakin, joka piti laittaa päälle. Pahus soikoon. Lukemisena parhaillaan Huoleton ja hienostunut koti -kirja. Pengottu tänään koko kangaskauppa läpi tietynlaista ruusukangasta etsien ja kysytty Stockan kenkäosaston myyjältä, onko heillä sellaisia ballerinoja, joissa on kunnon hörhellys päällä. No olihan siellä mm. nämä söpöliinit eri väreissä. Ainiin ja samalla tuli hankittua uusi kiharrin.

Onpa tyylini toisinaan melkoisen romanttinen ja naisellinen. Toivottavasti teitä ei jo ällötä ja kyllästytä. Itse tarvitsen ainakin kunnon sillileivän tämän kaiken vastapainoksi. Mukavaa viikonloppua!


13 kommenttia:

 1. Minusta on kivaa seurata sinun romanttista, naisellista tyyliäsi, vaikka omani on jotain ihan muuta; farkkuja ja juoksutrikoita! Eli jatka vaan omalla tyylilläsi.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. romanntisuutta tahi romantiikkaa ei ole koskaan liikaa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa hörhellystä! Sitä ei ole naisen elämässä koskaan liikaa =D

  VastaaPoista
 4. Ei kyllä yhtään ällötä - päinvastoin. Kivoja juttuja, kaunista ja naisellista. Välillä voi rönsyillä ja toisinaan kaipaa selkeämpiä juttuja. Niin se menee ainakin itselläni. Vaihtelu on mukavaa. Nyt on mulla menossa kukallinen kausi. Löysin mitä ihanimman kukkatunikan, joten kukkakuosisi etsiminen kuulosti tutulta :)
  Mukavaa viikonloppua toivottelen täältä flunssan keskeltä.

  VastaaPoista
 5. Ehei,ei ällötä,vaikkei oma tyylini olekaan ihan noin romanttinen. Voin tyydyttää suurempaa romanttisuuden kaipuuta blogisi kautta. Kaukaa on ihan mukavaa romantisoida ;)

  VastaaPoista
 6. Romanttisuus on ihanaa! Pidä tyylisi ehdottomasti! Itselläni tuntuu vaihtelevan mielen mukaan ja joskus tasapainoa on vaikea löytää. Kauniit kengät ja niissä on muuten hauska sisusta =) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Jokaisella on oma tyylinsä ja juttunsa, on kiva lukea erilaisten ja monenlaisten ihmisten blogeja.
  Ihanaa aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
 8. Tyylisi on aivan ihastuttava ja naisellinen.
  Aurinkoista Viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Nonna: Kiva kuulla :) Paitsi, että työtyylini on juuri tuo farkut, tennarit ja ponnari :) Itseasiassa olen ennen käyttänyt enemmän hameita ja sieviä pikkukenkiä. Ehkä voisi enemmän palata niihin aikoihin. Miten sitä on joskus niin mukavuudenhaluinen...

  Wihtori: Olen samaa mieltä! ;)

  Hanni: Ei niin, siispä lisää hörhellystä! :)

  Anu: Onnea uudesta tunikasta! Miten sitä kukkakuosi tuntuu nyt niin hyvältä ja värit! :) Ja vaihtelu on mukavaa. Välillä kunnon söpöilyä ja toisinaan selkeämpää. Voi hyvin ja pikaista paranemista! Mullakin on flunssa päällä, mutta olen tainnut jo pahimman selättää.

  VastaaPoista
 10. Hietzu: Kuulostipa hyvältä kommenttisi ;) Romanttista viikonloppua sinne! ♥

  Suveliina: Tasapainottelua se tuntuu olevan aina, mutta haittaakos tuo! Pääasia että nauttii täysillä siitä, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Ja olen pitänyt kenkiä koko ajan näkyvillä ja ihaillut ohimennen. Ne pienet asiat kyllä tekevät onnelliseksi ja otan niistäkin täyden ilon irti. Romantiikkaa sinnekin! :)

  Sesse: Näin on! :)

  Allidaalia: Kiitos :) Auringon paistetta sullekin!

  VastaaPoista
 11. Voi Sini, eihän romantiikkaan voi mitenkään kyllästyä! Blogisi on ihastuttava, pidä linjasi.
  Olipas suloisia ballerinoja:)

  Levollista viikonloppua♥

  VastaaPoista
 12. Voiko romanttisuutta olla liikaa? Ei kai voi.
  KAunista taasen kerran. Kaunista sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 13. Hannah: Kiitos :) eikä tietenkään voi kyllästyä romantiikkaan!

  Mustakissa: Ei voi, ei tietenkään voi! Lisää vain! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)