sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Tuntuu kodiltaNe oranssit tuolit viime kesältä on viety aittaan säilöön. En oikein osannut päättää, maalaisinko ne vai en vai mitä ylipäätänsä tekisin. Tällä hetkellä tuntuu, että jätän ne puun värisiksi ja jatkan rapsuttelua myöhemmin. Päädyin siis kompromissiin ja löysin isäni isoisän tuoleja, jotka hioin ja maalasin. Pöytäkin on aitasta peräisin. Uusi ruokailuryhmä maalien hinnalla. Edellinen oli samanlainen haalittu kokoelma hennon vaaleanvihreäksi maalaamiani tuoleja. Ei niissä todellakaan mitään vikaa ollut (ovat jemmassa ja tiedän, minne seuraavaksi laitan), mutta nyt oli uusien aika. Katsotaan, missä vaiheessa on niiden oranssien aika.

Mukavaa ehtiä hengähtämään kotona sunnuntainen iltapäivä. Poltan kynttilöitä, neulon ja nuokun sohvalla. Täällä näyttää kivalta ja mikä tärkeintä, tuntuu kodilta. Parasta on se, että aina on ideoita, mitä seuraavaksi voisi tehdä ja miltä jokin nurkka voisi näyttää. Koskaan ei tule lopullisesti valmista ja aina on haaveiltavaa. Tavoitteena ennen kaikkea omannäköinen, rauhallinen ja kodilta tuntuva koti.17 kommenttia:

 1. Kauniita tunnelmakuvia. Omannäköinen ja tuntuinen koti on paras, trendeistä viis. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma noissa kahdessa ylimmässä kuvassa. Minäkin voisin omaan ikkunanpokaani laittaa jotkin jouluvalot. Hieman olen jo joulujuttuja saanutkin kotiin laiteltua. :)

  VastaaPoista
 3. Vanhassa vara parempi...elikkä kaunis pöytäryhmä...ja kyllähän sitä pitää olla useampi pöytäryhmä,että saa vaihdella...:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on ihana tunnelma. Tuo pöytäryhmä on kaunis ja koristeet myös. Haaveksin juuri tuollaisista ikkunanpokista valoilla :)
  Sunnuntaisuunnitelmasi kuulostavat rentouttavilta ja koti jossa tuntuu kodilta on paras paikka niitä toteuttaa. Minä leivon joulutorttuja...

  VastaaPoista
 5. Kaunis tunnelma taas kuvissasi. Tuolit ja pöytä todella kauniit. Meillä on yksi kappale noita samoja tuoleja tytön huoneessa ja epätoivoisesti olen kaveria sille etsinyt...pikkusiskolle kans piirtely tuoli...jospa se vastaan vielä tulisi!

  VastaaPoista
 6. Heidi: Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin! Ja tosiaankin trendeistä viis :)

  Hietzu: Laita ihmeessä valot pokiin. Täältä löytyy jo yksi pikkuinen tonttukin keittiöstä.

  PikkuBertta: Totta, vanha on parasta.

  Anu: Ne pienet hetket, jotka olen ehtinyt tällä viikolla olemaan kotona, on tuntunut mitä parhaimmilta. Olen ihan liihoitellut ympäriinsä. Ehdin kyllä leipomaan pari taatelikakkua ja tekisi mieli ruveta nytkin tekemään jotain herkkua. Tuo ikkunanpoka+valot on melko nähty juttu, mutten olen yhtään kyllästynyt. Kaunista! :) Mukavia herkutteluhetkiä!

  Pauliina: Uskon, että löydät tuollaisen tuolin, koska itse näin juuri viime kirppisreissulla vastaavia. Ja jossain sisustuslehden sisustuksessakin näin. Onnea etsintään!

  VastaaPoista
 7. Samaistun tuohon "koskaan ei tule valmista". Sitähän se on. Mutta se oman näköinen kotihan on tärkeintä.

  Kauniita kuvia ja kaunis tunnelma!
  Iloa alkavalle viikolle!

  VastaaPoista
 8. Kaunis pöytäkuva. Ihanan vähän tavaraa sinun pöydälläsi. Ehkä minäkin joskus pääsen tuohon pisteeseen.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa tunnelmaa! Näyttää niin kodikkaalle. :) Kotisunnuntait nuokkumisineen on niitä parhaita! <3

  Iloa uuteen viikkoon sinulle!

  VastaaPoista
 10. Ihanan tunnelmallisia kuvia!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Ihanan näköistä! Tuntuisi kyllä minustakin hyvin kodilta tuossa interiöörissä. Nuo ikkunat valoineen ovat kauniit. Ja ihanan harmoninen tunnelma, kun ei ole liikaa tavaraa esillä.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Edellinenkin kalusto oli kiva, mutta tämä on persoonallisempi. Ihanan valoisaa, siistiä ja tunnelmallista sinulla näyttää olevan :)

  VastaaPoista
 13. Yksinkertaisen kaunista ja kodikkaan lämpöistä!

  VastaaPoista
 14. Emilia: Joskus on kyllä tympinyt, kun ei ole ollut valmista. Mutta vuosien myötä olen oppinut nauttimaan siitä. Tunnelmallista viikkoa myös sinne!

  Thilda: On siinä pöydällä nyt vähän enemmän tavaraa: muutama lankakerä, virkkuukoukku, joulukirja levällään, käsityölehti ja teippirulla. Muttei sen enempää. Tarkoitus pysyä kyllä siistinä! :)

  Esmeralda: Kiitos! Ja kivaa, että tiedossa on pian taas kotiviikonloppu, jolloin voi nauttia kotona olemisesta, kynttilöistä ja glögistä. ♥

  Miia: Kiitos. Nautin tunnelmasta parhaillaan :)

  VastaaPoista
 15. Nonna: Kiitos! Mööbleerauksen jälkeen on kyllä paikat pysyneet siistinä. Mitä nyt kymmeniä pieniä lankakerän jämiä pyörii olohuoneen lattialla ja ruokapöydällä, mutta ne on pikaisesti korjattu pois. :) Kirpakkaa pakkasviikkoa sinne!

  Tunnelmaa: Kiitos. Jotenkin tuntuu, että valon määrä kotona on lisääntynyt :)

  Hyvä mieli: Voi iso kiitos ♥

  VastaaPoista
 16. Kivalta näyttää, valkoinen pöytä olisi kyllä ihana tännekin. En tiedä antaisikohan mies maalata :o Minäkin olen saanut haalittua vähän vanhoja tuoleja, mutta onkohan niille edes paikkaa missään, miehen mielestä ei ainakaan, hih!

  VastaaPoista
 17. Kirsikka: Aina vanhoille tuoleille on paikka :) Ja valkoinen pöytä tuoleineen on kyllä uskomattoman ihana. Nyt voin sen omasta kokemuksesta sanoa! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)