tiistai 2. marraskuuta 2010

Keltainen marraskuu
Marraskuun toinen ja pitäisi hehkuttaa harmaata ja synkeää, mutta mielessäni on vain keltainen. Tosin iltapäivien pimeys on kyllä yllättänyt tällä viikolla pahanpäiväisesti.

Ylläolevat viikonloppuna keräämiäni lehtileikkeitä ja alla tapettimetsästystä. Tapettitalon Juhannusruusua ja kellertävän sävyisenä tänään.
Ps. Ylimmässä kuvassa oleva lehtileike on Talo&Koti -lehdestä 1/2008 ja kuvatekstissä lukee "Vanha postikortti tai kirjekuori leimoineen voi olla mahtava sisustuselementti seinälle nostettuna. Jos normaalin värikopiokoneen A3-koko ei riitä, voi suurennoksen teettää erikoisliikkeessä. Kuvassa on yksi Henri Matissen kuvitetuista kirjeistä André Rouveyrelle." Tykkään Matissesta.

12 kommenttia:

 1. Kaunis kollaasi ja ihan mahtava toi suurennos. Ruusutapetit ovat arvatenkin myös mulle mieleisiä. Molemmissa on ihanat kukinnot ja mielenkiintoiset värit.

  VastaaPoista
 2. Kauniit lehtileikkeet! Upea toi kollaasi. Tapettikin näyttää todella suloiselta, vaikkei keltainen kuulukkaan lempiväreihini.

  Juuh, ja toi pimeys on kyllä iskeny äkisti ja se tuntuu tosi tylsältä :/

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään sinisestä jouluruususta mutta on toi keltainenkin ok. Kivannäköinen kollaasi.

  VastaaPoista
 4. Mukava postaus :) Pidän niin tuosta Paratiisi-kupista, ja tässä ruskeanharmaassa syyskelissä se näyttää tosi piristävältä. Aika lämminhenkinen kollaasi lehtikuvassa. Tykkään siitä, että kehykset eivät ole kaikki samaa väriä, sillä se tuo kollaasiin elävyyttä. Jokohan suunnittelet käyttöä omille kehyksillesi ;)

  Ja tuo Juhannusruusu sinipohjaisena on minunkin kestosuosikkini.

  VastaaPoista
 5. Ihana aurinkoinen postaus! Kylläpä selätit harmauden 10-0. Kauniita kuvia ja kivoja ideoita.

  Minäkin tykkään keltaisesta pieninä pisaroina. Kesäkodissa meidän makkarissa on keltasävyinen kukkatapetti, ja se antaa kyllä ihanan lämpimän, aurinkoisen tunnelman!

  Valoa päivääsi!

  VastaaPoista
 6. Tää toi ihanasti piristystä aamuun. Keltainen on kyllä kaunis väri, vaikkei just nyt se ajankohtaisin itselle. Ja tuo kirjekuorisuurennos näyttää hyvältä! Samoin kollaasi.

  Iloa keskiviikkoosi!

  VastaaPoista
 7. Tuo Matissen postikortti on kyllä kiehtova ja Tapettitalon Juhannusruusu kaunis. Se onkin aika keltainen tämä marraskuu, kun koivunlehdet on kovin keltaisia. Uskomatonta, että on jo marraskuu ylipäänsä! Vastahan oli kesä!

  Kiireetöntä keskiviikkoa!
  Paula

  VastaaPoista
 8. Sari: Itselläni ei olekaan ruusutapetteja tällä hetkellä. Saas nähdä, tuleeko!

  Iida Emilia: Eipä kellertävä tapetti ole tullut ennen minunkaan mieleeni...

  Anis: Se sininen juhannusruusu on myös oma suosikkini, mutta avarsinpa vähän maailmaani näillä valinnoilla :)

  VastaaPoista
 9. Tuulella: Aika hävyttömän vähän tulee käytettyä omaa Paratiisi-astiastoa. Kaunista se on katsella. Juuri mainitsemistasi seikoista kollaaseissa tykkään minäkin ja omaani toki samalla suunnittelen. Suurin hinku kokoamiseen on kyllä nyt hävinnyt.

  Nonna: Keltainen seikkailee aina jossain määrissä sisustuksessani. Välillä olen yrittänyt hävittää sitä silmistä, mutta se tulee aina takaisin. Ihmeellistä vain, että nyt se on mielessä :) Kiva kuulla, että teillä on kellertävä makkari. Olen vähän miettinyt samaa, tohtisikohan edes pikkuisen ripauttaa makkariin keltaista.

  Teija: Kiva, ei voiskaan harmaampi päivä enää olla! Keksittävä tosiaankin jotain piristävää. Ihan on kurkkua kuristanut tämä pimeys töistä tullessa.

  Paula: Hyvin sanoit! Nyt voisi vähän selailla Matissen taidekuvia piristystä ja väriä tuomaan. Tämä keskiviikko onkin ollut melkoisen rauhallinen ja pirteä kaikesta huolimatta! Voi hyvin!

  VastaaPoista
 10. Meillekin keltainen hiipi ihan yllättäen lokakuussa. Nyt olen siihen aivan hullaantunut, ja sitä tulee koko ajan lisää! Ihana, energinen väri.

  VastaaPoista
 11. Tosi nätti tapetti tuo juhannusruusu. Juuri jotain tuollaista haluaisin makuuhuoneeseen--

  VastaaPoista
 12. Atsalea: Keltainen sopii syksyyn hyvin. Ei siis sinänsä mikään ihme kotona, mutta ehkä se jollain tapaa on kuitenkin vierastettu väri. Energinen väri, kuten sanoit! :) Tykkään.

  Mustakissa: Haluan juhannusruusua makkariin jo tosi paljon. Olen sen ympärille koonnut ajatuksissani jo muutakin sisustusta. Kiva unelmoida... eikö vain.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)