sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Petrooli, Okra ja Kanerva

Saanko esitellä Petroolin, Okran ja Kanervan. Omat voimaannuttavat värini tänä syksynä. Näistä tulee hyvä mieli. Suosittelen keräämään ympärilleen omat lempparit. Mitkä ne teillä ovat juuri nyt?

14 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt! Piti oikein ruveta miettimään, mitä ne omalla kohdalla olisivat. En keksinyt mitään muuta kuin oranssinruskean (onko se väri?). Huh, tätäpä pitää miettiä!!

  VastaaPoista
 2. Minulla ovat lempparivärejä tällä hetkellä ruskea, violetti ja musta. En tiedä ovatko voimauttavia, mtta vaatetuksessa paljon käytettyjä. :)

  Sisustuksessa ruskean eri sävyt ja luonnonvalkoinen ovat mieleisiä.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat värit näissä, kaikki sävy sävyyn!

  Mäkin jäin miettimään omia lemppareita just nyt? No meillä on olkkari vielä vähän kesämoodissa, joten näkyvästi syksy ei vielä oo siirtynyt sisälle. Mutta luumu ja petrooli ne taitavat olla mielessä.

  VastaaPoista
 4. Todella pitäis nyt kaivaa esiin noita voimaannuttavia värejä. Kiitos muistutuksesta! :)

  Sinun ovat varsin herkullisia!

  VastaaPoista
 5. Onpa piristävät värit! Itse en taida vaihdella värejä kovin usein, vaikka varmaan voisi olla ihan paikallaankin. Edes kotona voisi väreillä hiukan irroitella :)

  Olen ihan samaa mieltä raikkaista ulkona olleista petivaatteista, taisi eilenkin vaan mennä hyvä tuuletusilma ihan hukkaan Habitare-visiitin vuoksi.

  Hyvää alkuviikkoa sinulle sinne raikkaiden värien pariin!

  VastaaPoista
 6. Luonnonläheiset värit ovat lähellä sydäntäni; kanerva, sammalenvihreä ja tumma luumu. Murettu oranssikin kuuluu voimaväreihini. Syksy hehkuu kohta väreissään ja se jos joku voimaannuttaa.

  VastaaPoista
 7. kivoja värejä, hmm..mitähän ne omat värit olisivat pitääkin miettiä:)

  VastaaPoista
 8. Tänään oli oikein haastetta niiden omien mieltymyksien kanssa. Yritin vaihtaa blogini pohjaa ja homma lähti aivan lapasesta! Jotakin neljä tuntia vierähti aikaa ja vain siihen, että palasin vanhaan pohjaan, vai muotoilu hieman muuttui.:o)

  Oma lempparivärit ovat varmaankin sininen, oranssi, musta ja kupari. Jos oikein tarttee meinaan valita, muutenhan ne ovat kaikki mahdolliset värit.

  Paula

  VastaaPoista
 9. Aika samatapaiset voimaannuttavat värit täällä, mutta kuitenkin eri. Petrooli on ollut jo vuosia, mutta okran korvaan oranssilla (ei murrettu, mutta ei mikään neonkaan). Sitten tulee keväisten hiirenkorvien vihreä. Sellainen lämmin, ilostuttava, raikas, ei valkoisella taitettu eikä myöskään murrettu. Ja kyllä kunnon violettikin voimaannuttaa ihmeellisesti.. Eli aika monta väriä. Ja monesti juju on se, että niitä on vierestysten. Vastavärikontrastit tuovat ytyä päivään!

  Ihanan näköistä turkoosia lankaa sulla!

  VastaaPoista
 10. Ihanat herkulliset syysvärit!

  Mun syysvärejä taitaa olla kanervanpunainen, pihlajapunainen ja keltaiset sekä punaiset lehdet!

  VastaaPoista
 11. Aivan ihanilta näyttävät nämä voimavärisi yhdessä!

  Minun voimavärini taisitkin huomata! Nyt niillä jatketaan kuopuksen synttäripöydän koristelua! =)

  Mukavaa syksyistä voimaviikkoa!

  VastaaPoista
 12. Värit ovat uskomattomia, millaisen voimalatauksen ne voivatkaan antaa. Tumma lila on viehättänyt minua erityisesti tänä syksynä. Okra on jo usean syksyn toiminut voimaannuttavana, kaulahuivina se ihan huokuu hyvää oloa, villatakkina se kietoo lämpöön ja pitää turvassa.
  Aurinko paistaa, pihlajanmarjat ihan hehkuvat punaisuuttaan, keltaiset lehdet putoilevat hiuksille, kahvin tuoksu on voimakas, nuotiossa räiskyy iloinen tuli, makkaraa ja iloisia lapsia; siinäpä satoa tältä aamulta.
  Voi hyvin!

  VastaaPoista
 13. Voi wau mitä värejä! Mulla on luumunpunainen, liila, sammalenvihreä, ruskeat, harmaat ja purppura/kanervainen ovat nyt jotenkin ihan kaikkista tärkeimpiä värejä. Kun illat pimenevät, on väreissä hehkua ja niistä tulee hyvälle mielelle. Tänään ihailin Plantagenin kuvastossa kaikkia syysjuttuja. Oli upeita purppuraisia kukkia ja syysistutuksia.
  Hyvää viikkoa,
  Anu

  VastaaPoista
 14. Kivoja värikuvauksia teillä! :) Syksy tuo tullessaan ihan omanlaisen värimaailman. Keväällä kommentit olisivat ihan erilaisia.

  Muistetaan käyttää hyväksi koko hyvältä tuntuva värimaailma!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)