keskiviikko 18. elokuuta 2010

Väsynyt syksyilijä

Sanoinko joskus, että syksy on uusien alkujen aikaa? Jotain taitaa tapahtua.

On väsyttänyt nyt niin kamalasti. Ihan liikaa. Takana vissiin kesien kesä.

Paitsi, että ompelin yhdestä kirppikseltä 50 sentillä ostamastani tyynyliinasta puolihameen. Palanen siitä ylimmässä kuvassa.

Pohdin usein unelmia ja sitä, miten niillä vissiin on tapana toteutua. Kyllähän ne yleensä toteutuvatkin tavalla tai toisella. Yhtäkkiä sitä vaikka huomaa seisoskelevansa haaveilemallaan lautalattialla ja tuijottavansa epäuskoisesti pönttöuunia. 

15 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat seistä omalla kauniilla lankkulattialla ja lämmitellä pönttöuunin lämmössä. Unelmilla on varmasti taipumusta toteutua vaikka itsellä usko sen suhteen on ollut kovalla koetuksella. Mutta niinkuin ystäväni sanoi niin joskus sanon vielä, että sain jotain paljon parempaa tilalle mitä ikinä uskalsin edes toivoa.
  Oikein kaunista syksyä sinulle Sini :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin hyvältä!! Onnea, jatkossakin!

  VastaaPoista
 3. Kysymysmerkit vaan sinkoilevat päässäni kun luen tekstiä yhä uudelleen ja uudelleen?? ?? ??
  Kaunis uuni, kaunis lattia, kaunis tapetti...kaunis hamonen :)
  Onnea, ovat kai kaikki omiasi.
  Syksy on ihmeellinen, huomaan itsekkin kumman väsymyksen, se ikään kuin istuu olalla ja tekee kulkemisen raskaammaksi. Iloitsen syksystä mutta en ihan täysillä vielä pääse siihen käsiksi.
  Toivonpa totisesti pääseväni jakamaan enmmänkin tuota uneelmaasi, kaiketi kerrot siitä enemmän??
  Onnea yksivuotiaalle!! Toivon totisesti että jatkat.
  Voi hyvin ja tuijottele rauhassa pönttöäsi.

  VastaaPoista
 4. Kaunis hamekangas. Luin tuota Piupau:n kommenttia ja huomaan miettiväni ihan samoja ajatuksia. Eilen menin nukkumaan monta tuntia aikaisemmin, kuin yleensä. Tänäänkin tuntuu siltä, että oikeastaan nyt voisi mennä nukkumaan. Kai tätä on liikenteessä. Noita kuvia katsoo monta kertaa uudestaan. Onnea kohta yksivuotiaalle! Toivonpa tosisesti, että jatkat - olet yksi mieluisimpien blogien blogilistani kärkisijoilta.:))

  Paula

  VastaaPoista
 5. Kovin olet kauniin tyynyliinan löytänyt jos tuossa kuvassa se on jo sinun hameenasi :)

  Minullakin on noita kierrätettyjä näppäimistön kirjaimia magneetteina. Jääkaapissani lukee "Rakas", ostin sen kullalleni vuosipäiväksi, hän kun on sellainen tietokone-ihminen.

  VastaaPoista
 6. Voi että, unelmilla on tapana täyttyä. Tulkitsin tekstiä niin, että seisot omalla lattialla....Jos on näin, niin aivan mahtavaa. Onnellisia hetkiä pesääsi.
  Ja minäkin toivon onnenhalausten kera, että täällä saisi vastakin käydä kylässä.

  Minulla omepelukset ihan seisoo paikallaan. Ideoita olisi mutta ei oikein nyt voimavaroja tai kunnollista aikaa niiden toteuttamiseen. Ehkä taas jonkin ajan poäästä on toisin.

  Voimia sulle syksyn haasteisiin, työkuvioihin ja kaikkeen. Minä painelen nyt takaisin leikkimään tuon yhden murusen kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Heidi, Teija, Piupau, TIEN, Hietzu ja Anu: Iso ja lämmin kiitos viesteistänne! Vastaan niihin ihan näin yhteisesti. Vähän on siis väsymys painanut tai ei mitenkään edes vähäsen. Olen ollut hetkellisesti jo blogiinkin aivan uuvahtanut. Kiva kuitenkin, että lukijoita on ja tottakai tämä on ollut merkityksellinen paikka itsellenikin. Ja toivon olevani taas pian pirteämpi ja täälläkin paikalla.

  Ihan en kirjaimellisesti omalla lattiallani seiso. Mutta hyvät kiinnitykset siihen tällä hetkellä on. Varmasti astelen sillä paljonkin ensi vuoden aikana. Ja kyllä Piupau, jaan varmasti jossain vaiheessa lisää unelmastani. Se miten elämä on heitellyt, on tehnyt minut tällä hetkellä melkoisen varovaiseksi. Mutta lisää jossain vaiheessa luvassa ystävät hyvät! :)

  Levollista syksyä!

  VastaaPoista
 8. Puulattia ja pönttöuuni, mikäs sen ihanampaa. Täälläkin unelmoidaan kovasti ja toivotaan etä unelmat toteutuvat pian. Toivottavasti saat väsymyksen tainnutettua ja hienoa että jatkat vielä blogiasi!

  VastaaPoista
 9. Pohdintaa ja huoltakin mutta levollisuus ihansti välittyy tekstistäsi.
  Pönttöuuni ja lankkulattia miten kivat aatokset.
  Onnea yksi vuotiaalle ja mielelläni jatkan seuraamista :)

  Haaveillesi toivotan siipien kasvua, jospa jo pian toteutuisi.

  Syksyn raikasta loppuviikkoa Sini!

  VastaaPoista
 10. Aika moni näyttää tarvitsevan paljon unta tällä hetkellä, niin minäkin. Epäsuomalaisen kuuma kesä lienee syynä... Minä yritän palata normaaliin elämään (ja liikuntaharrastukseen) kaiken ihanan kesälaiskottelun jälkeen.

  Voin ihan tuntea jalkapohjissani, miltä tuo lankkulattia tuntuu ;O)

  Raikasta ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Tuo unelmien toteutuminen on ihana, mutta myös pelottava asia. Itselle ainakin, on tässä muutama unelma toteutunut/toteutumassa. Niinhän sitä sanotaan, että varo, mitä toivot, se voi toteutua... Parastahan se elämässä on, kun saa toteutettua unelmiaan! Mutta, kuten sanoit, siitä tulee vähän huhhuh-olo.

  VastaaPoista
 12. Kirsikka: Unelmien täyttämiä hetkiä sinnekin! Olen laskeutumassa parhaillaan levolliseen viikonlopun viettoon. Luulenpa, että tekee hyvää.

  Marie: Kiitos jälleen kerran kannustavista sanoista!

  Kuukki: Itsekin ajattelin tuota kuumaa kesää syynä tähän yltiöpäiseen väsymykseen. Ehkä tosiaankin oli niin kesien kesä ja lomien loma takana, että tuntuu niin vaikealta palata arkeen. Ja minäkin toivon, että pääsen taas pian kävelemään tuolla lattialla (ja maalaamaankin sen jossain vaiheessa).

  Miia: Kiva seurata sinunkin unelmiesi toteutumista. Kyllä sitä todellakin meinaa melkein pelästyä, kun kaikki toivoma olisikin sitten ihan saatavilla. Täytyy tosiaankin pikkasen varoa, mitä toivoo :)

  RENTOUTTAVAA JA LEVOLLISTA VIIKONLOPPUA TEILLE KAIKILLE!

  VastaaPoista
 13. Pitkästä aikaa täällä. Ihania ompeluksia. Kauniita vaatteita ja aatteita. Toivon, että haaveesi toteutuvat.

  VastaaPoista
 14. Salaperäinen viesti!

  Kauniin hamekankaan olet löytänyt! Ihana hame siis!

  Voimia sinulle väsymykseen! Jotenkin tekstistäsi huokuu viisaus ja tasapaino! Kiva, että jaat niitä muillekin!

  VastaaPoista
 15. Tuire: Kiva taas kun pistäydyit. Sinulla on taas moni haave parhaillaan toteutumassa, hienoa! :)

  Nonna: On vähän salaperäistä ja jännittävää, totta. Hamettakin pidin jo yhden päivän. Kankaan tai siis tyynyliinan ostin jo pari vuotta sitten ja nyt ommella päräytin hameen. Olen myös levännyt tämän viikonlopun ja se on tehnyt hyvää.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)