lauantai 19. kesäkuuta 2010

KeittiöhaaveitaTuli taas se hetki, jolloin olohuoneen penkin alla oleva yltiötäysi sisustuslehtikori oli tyhjennettävä ja osasta lehtiä päästävä eroon. Tänään tuli ostettua kuitenkin kolme lisää. Lehdet kyllä luetaan moneen kertaan ja ne menevät kiertoon ja olen löytänyt uudehkoja lehtiä paljon kirpputoreilta. Selailin lehtiä läpi, otin inspiroivat kuvat talteen leikekansion väliin ja kuvailin muutamia tunnelmia keittiötä ajatellen. Haaveenani on toteuttaa ruokailutila uudella ja isommalla pöydällä tuoleineen. Pöytä jo on aitassa odottelemassa. Tuoleista en ole niin varma. Lisäksi ehkä pari avohyllyä ja jonkinlainen pienehkö kaappi astioille tai ainakin sivupöytä, jolla saa lisää laskutilaa keittiöön. Siihen voisi kattaa myös noutopöydän. Kesälomasuunnitelmia siis ja ahkeraa kirpputoreilla koluamista luvassa.

Alla olevat kuvat on napsittu vanhoista Maalaisunelmista, Kotivinkistä ja Glorian kodista.

Haaveita täynnä olevaa viikonloppua!

16 kommenttia:

 1. AIhh.. kunpa saisi aikaisekseen samaa. Siis kaapillinen lehtiä käydä läpi.

  Ihania keittiökuvia olet löytänyt. Mä kokoan netistä semmoisat inspiskansiota..

  Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Minä kerään myös lehdistä talteen ne kivoimmat jutut, muuten eivät mahtuisi minnekään! Ihania kettiöitä, kuulostaa hyvältä sinun suunnitelmat. Omassa unelmakiettiössäni olisi vähän samanlaista tunnelmaa, avohyllyjä, vanha pöytä ja kivoja tuoleja...Ja vanha astiakaappi :)Sitä odotellessa ...

  VastaaPoista
 3. Huokaus! Voi kun sais uuden keittiön!
  Kauniita keittiö kuvia olet löytänyt.
  Unelmia Viikonloppuun!

  VastaaPoista
 4. Ihania keittiöhaaveita! Mullekkin kelepais jokainen noista :)

  VastaaPoista
 5. Anni: Eipä lehtiä viitsi pistää pois ennen kuin on katsonut ne sillä silmällä ja poiminut mahdolliset parhaat palat talteen. Hyvää viikonloppua sullekin! Ja häitä tuli seurailtua sivusilmällä kuntosalilla treenatessa :)

  Kirsikka: Niin nämä haaveet purevat varmasti moniin. Onnea haaveiluun ja haaveiden totettamiseen!

  Allidaalia: Keittiön irtonaisia kalusteita on helppo muokkailla ja hankkia, mutta kaapistot ovat vähän konstikkaampi juttu. Niitä ei ihan noin vain vaihdella. Unelmoida toki voi...

  Viivu: Onnea uuteen kotiisi ja keittiöösi! :)

  VastaaPoista
 6. Sama olisi edessä, lehtilaatikon läpikäyminen. Perustin joskus vuosi sitten leikekirjan ja oli kyllä hyvä päätös. Sitä selatessa kaikki kuvat ovat itselle mieleen ja saa inspistä kummasti pienten omien haaveiden kanssa askaroimiseen.
  Ihania keittiökuvia. Tuon toisena leikkeenä olevan muistin heti nähneeni ja tykästyneeni.

  Meillä on pikkumies kylvyssä ja minä sain justiinsa silitettyä verhon makkariin. Nyt iskeydyn isännän työpaitojen kimppuun rautani kanssa. Hän kun lähtee huomenna työreissulle ja jotain vähän siistimpää tarvitaan matkaan.

  Mukavaa lauantai-iltaa sulle. Meillä on illemmalla tiedossa pullaa ja maitoa :) toivottavasti sullakin hyvä ilta meneillään,
  Anu

  VastaaPoista
 7. Haaveita ja kauniita kuvia, mitä sitä oikeastaan ihminen muuta voisi toivo. Tuo leikekirja on mielessäni usein, aika ei vaan ole vielä riittänyt sellaisen tekoon, ehkä joskus, se olisi haaveena.
  Ihania unelmia, onnellisia hetkiä.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle Sini!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia olet lehdistä bongaillut. MInäkin hävitän samalla tavalla lehtiä...omistan monta leikekirjaa joihin ideoita ja kauniita kuvia kerään.

  VastaaPoista
 9. Yritän myös pitää leikekirjaa mutta vähille on jäänyt viime aikoina. Ihania keittiöitä!

  VastaaPoista
 10. Oi ihania unelmia ja suunnitelmia! Noita on kiva toteuttaa leppoisella aikataululla.

  Muakin niin himottais päästä jo Suomeen ja omaan pikku kämppään et pääsis sitä laittamaan :) Tosin hyvistä suunnitelmistahan kaikki alkaa ja niitä on paljon, niinku näyttää olevan sullakin! :)

  VastaaPoista
 11. Kivoja keittiökuvia. Alakuvassa on jotakin konstailematonta, joka viehättää minua.

  Ja edellisen kuvan tavoin olisi täälläkin tarvetta parille avohyllylle. Vanhoihin kiviseiniin on vaan aika haasteellista porailla :)

  VastaaPoista
 12. Jotakuinkin samoja haaveita täälläkin.

  Ihanaa juhannus viikkoa! ♥

  VastaaPoista
 13. Jospa minäkin saisin tästä tsemppiä ostaa sellaisen kunnon tukevan leikekirjan. Ideoita voisin heittää sinne vähän muualtakin kuin keittiöstä ja kodin sisustuksesta...

  Ihania keittiökuvia. Siellähän on kuvissa "jotain sinistä"!

  VastaaPoista
 14. Kauniita keittiöhaaveita. Kuvien keräily on kivaa puuhaa ja yhdistellä ideoita omalla tavallaan mieleiseksi. Kiva kesätunnelma välittyy kuvistasi :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos Anu, Piupau, Mirva, Anis, Hanna, Tuulella, Emilia, Nonna ja Marie kommenteistanne! :)

  Hannan sanoin: hyvistä suunnitelmista kaikki alkaa!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)