torstai 3. joulukuuta 2009

Tuolini


Sain muutamat maalikerrokset sipaistua kirpparilta ostettuun tuoliin. Tuolissa on jotain viehättävää. Se on aika leveä, mutta silti siro. Pohjassa lukee Made in Denmark. Tein pieniä "kunnostustöitä", mutta jätin vähän kolhuja ja sen sellaisia näkyville - tietenkin. Tuolin vieressä on mummoni yöpöytä, jonka löysin kesällä vanhempieni aitasta pohjamaalissa. En voinut myöskään vastustaa suloista valosarjaa, joka kutsui luokseen kaupassa.Olen heikkona kauniisiin kahvikuppeihin ja astioihin ylipäätänsä. Tässä yksi löytöni. Tassi ei virallisesti kuulu kuppiin, muttei se haittaa. Pääasia, että yhdistelmä näyttää kauniilta.

Kauniit asiat tuovat iloa elämääni, kuten myös ihanat kommenttinne arvonnassani, kiitos niistä!

"Kaunis on yhtä hyödyllistä kuin hyödyllinen.
Ehkä hyödyllisempäänkin."
- Victor Hugo

6 kommenttia:

 1. Tohon tuoliin mahtuis kaks sunkokoista pyllyä. Tai siis niinku samankokoista pyllyä kun sulla. Vai miten se nyt menikään.

  VastaaPoista
 2. Tuolisi on ihana! Samoin tuo tapetti!

  Olisin kyllä itsekin ostanut tuon tuolin heti, sen sijaan ostin juuri pari päivää sitten vähän "kantrimman" ruotsalaistuolin, jonka ajattelin myös maalata jollain vaalealla tai hempeällä maalilla...

  VastaaPoista
 3. Hieno tuoli ja muutenkin hyvin kaunis asetelma. Minunkin mukaani tuoli olisi varmasti lähtenyt jos olisi tielleni eksynyt :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että tuoli on teidänkin mieleen! :)

  Virve: totta, tuoli on aika leveä ja siihen tuppaa jäämään vähän "hukkatilaa", mutta sitä vartenhan tyynyt ovat keksitty...

  VastaaPoista
 5. Nostalgisen ihanaa. Valoköynnös on kaunis.

  VastaaPoista
 6. Hei Sini,
  luin vanhaa sisustuskirjaa ja siellä oli tanskalaisen Sonna Rosénin pinnatuoli. Malli on eri, mutta siinä on paljon samaa kuin tässä sinun tuolissasi. Katsopa googlella.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)