sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Lunta ja kukkasia

On tullut vietettyä oikein kissanpäiviä muutama tässä. Nautiskeltu kauniista talvesta ja joulusta. Aatonaattona hyödynsin muutaman tunnin suojasään ja tehtailin lumilyhtyjä ja jättimäisen lumiukon, jonka kokoamiseen tarvittiin oikein raavasta miesvoimaa. Joka ilta tunnelmoitiin polttamalla kynttilöitä lukuisissa jäälyhdyissä ja lumilyhdyissä. Päiväseltään tuli potkukelkkailtua, sen mitä nyt jaksoi. Muuten olen vain loikoillut ruusutapettien ympäröimänä.


Kokeilin kukkien tekemistä Parolan aseman ihastuttavan joulukalenterin innoittamana. Äitini kätköistä luonnollisesti löytyi sifonkia ja taftia, joita kärtsäsin kynttilän liekissä. Ohje ja työvaihekuvat löytyvät joulukalenterista. Näitä ihanuuksia tulee kyllä tehtyä enemmänkin!Tästä taftiruusukkeesta tulee mieleen Sinkkuelämää -leffa ja Carrie Bradshaw. Tämän kun lätkäisee rintaansa, niin kyllä kelpaa patsastella korkkareissa Tennispalatsissa jatko-osan ensi-illassa...

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kukat! Kävin juuri eilen itsekin lueskelemassa rauhassa koko Parolan aseman joulukalenterin, ja ihailin näitä ja kranssia.

  Hieno tunnelma myös talvikuvissasi.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat sekä sinun, että luonnon luomukset!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo tekemäsi kukkanen:) Mulle kans tuollainen;)

  VastaaPoista
 4. No voi että voi olla ihania kukkia. Joo Sinkkuelämää ja Carrie B tulee mieleen tuosta isommasta.

  Lumilyhteitä en olekaan nähnyt piiitkäään aikaan. Kaunis!
  Talviset kuvat ovat myös herttaisia. Meillä on nyt puut paksussa kuurassa kun pakkanen on laskenut, ovat tosi kauniin näköisiä.

  Mukavaa loppuvuotta ja alkavaa Uutta Vuotta Sinulle Sini!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :)

  Kukkasten tekeminen oli helppoa ja nopeaa, joten kannattaa kokeilla, kun lopputuloskin on niin sievää!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)