sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Hyllyjä ja koukkuja

Taisin joskus aikaisemmin mainita parista nikkarointijutusta. Olen saanut ne lopulta valmiiksi. Keittiöön olen jo kauan etsinyt tällaista hyllyä, jossa on koukkuja. Kun en mieleistä löytänyt, päätin tehdä itse. Tekeminen tosin kesti aikansa, koska en ole puuseppä eikä minkäänlaista ohjetta tai mallia ollut saatavilla tai ainakaan käden ulottuvilla. Sopivia koukkuja oli todella vaikea löytää ja ainoat edes jollainlailla sopivat löysin Prismasta, mutta en ole näihin tyytyväinen. Mistäköhän saisi vastaavia? Tämä hylly nyt vain on matkalla vintille, koska jostain syystä se ei sopinutkaan keittiöni seinälle. Jokin siinä mättää. Ei välttämättä hyllyssä, mutta kokonaisuudessa keittiön kanssa. No mutta opinpa tekemisestä ainakin jotain ja nyt pähkäilen, millainen voisi olla se täydellinen hyllykkö koukuilla keittiöön.

Mutta tämäpä pääsi eteisen seinälle ja lopputulokseen olen todella tyytyväinen! Jätin vähän sahausjälkiä näkyviin, että muut uskoisivat omatekemäkseni...

13 kommenttia:

 1. IHANA tuo eteisen naulakko hylly!!!! Miten sen teit!? Voi kunpa osaisin itsekin! Koukut ovat mahtavat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Emilia! Sahailin eteisen naulakon mäntyliimapuulevystä (jota sattui olemaan juuri silloin saatavilla) ja täräytin kokoon ihan vain ruuveilla. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Minä olen etsiskellyt jonkinlaista lautashyllyä ja haluisin että siinä olisi hylly esim.kulhoille ja kupeille koukut...

  VastaaPoista
 4. Hienoja nikkarointeja sinulla! Sääli, että tuo ensimmäinen ei sitten sopinutkaan keittiöön. Hienolta se kuitenkin näyttää. Varmasti löydät sille jonkun täydellisen paikan joskus tulevaisuudessa. Olisipa ihanaa, jos jokaisessa kerrostalossa olisi oma askartelu- ja nikkarointihuone. Itselläni kyllä jää kaikki puutyöt tekemättä, kun ei vaan näissä tehoneliöissä mahdu. Ehkä sitten joskus jossain muualla!

  VastaaPoista
 5. Hienosti olet onnistunut molempien kanssa. Itse tehdyt ovat erityisen arvokkaita.

  VastaaPoista
 6. Aivan upeat hyllyköt olet tehnyt! WAU!! Ihanat koukut alimmassa, onko nekin Prismasta???

  VastaaPoista
 7. Eteisen naulakon koukut eivät ole Prismasta, vaan yhdestä ihanasta sisustusputiikista...

  VastaaPoista
 8. Voi että kuinka mukavaa näin joulun alla, saada ylläri. Uskomatonta. Kiitos Sini!!! Laitan e-maililla osoitteen.

  Naulakko on upea ja tuo hylly on tosi sievä. Heti tuli mieleen joku kapeampi seinäala, jonne se sopisi.

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää. Muista myös levätä.

  VastaaPoista
 10. Kyllä äiti, tietenkin muistan levätä... sitten jouluna maalla parin pikku homman merkeissä.

  Onnea Lennu vielä kerran! Totta, hylly sopisi jonnekin kapealle seinänalalle. Oma seinänkohta oli kapea, muttei ilmeisesti tarpeeksi kapea. Mutta kyllä hyllylle joskus käyttöä varmasti löytyy.

  VastaaPoista
 11. Molemmat hyllyt onnistuivat tosi hyvin! Niille olisi käyttöä täälläkin...

  VastaaPoista
 12. Hei! Mistä sisustusliikkeestä olet löytänyt nuo isommat koukut (alemmassa kuvassa)? Juuri sellaiset ovat nyt etsinnässä, mutta niitä ei löydy mistään!

  VastaaPoista
 13. Hei Sparkling*! Olen muistaakseni ostanut nuo sellaisesta sisustusliikkeestä kuin Tian veranta. Kun hankin nuo, niin näin samanlaisia myös jossain nettikaupoissa. En nyt vain muista, missä... Onnea koukkujen metsästykseen. Se on joskus työlästä, tiedän! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)