tiistai 15. joulukuuta 2009

Bling bling piparit


Leivoin joulupipareita. Jauhoina käytin vain ruisjauhoja. Sokerina tietenkin kaikkea muuta kuin sitä tavallista valkoista. Terveellisen rukiista siis - eikä ollenkaan hassumpaa! Innostuin sitten terveellisyyden vastapainoksi vähän ökyilemään koristelussa. Kuorrutin piparit valkosuklaalla ja heitin päälle kaikkia mahdollisia srösseleitä, nomparelleja ja karkkeja, joita kaapista löytyi.


Piparit taitavat lähteä sellofaanipusseissa muiden suihin...

8 kommenttia:

 1. Vaikken kauheasti piparien ystävä olekaan, noita kyllä napsisin mielelläni ;D Valkosuklaa tomusokerin sijaan kuulostaa hyvältä! Täytyy muistaa ostaa sitä lisää! :) (Eilen kuorruttelin kolme uivakakkua valkosuklaalla)

  VastaaPoista
 2. Hauska ristiriita noissa sun pipareissa: terveelliset alta ja erittäin sokerikuorrutteiset päältä. Kokonaisuus lienee sitten tasapainossa :-)

  VastaaPoista
 3. Oho, ei kyllä yhtään sun näkösiä pipareita (ei pahalla). Meillä jäi koristelut tekemättä, kun KAIKKI piparit oli hävinny kaapista sillä aikaa kun mä olin poissa!

  VastaaPoista
 4. Juuri tänään suunniteltiin, että pitäisi tehdä tavallisten pipareiden sijaan sellaisia "överi"pipareita. ;) Ja toteutetaan ajatus heti, kun on aikaa!

  VastaaPoista
 5. Ai miksi Virve nämä överipiparit eivät muka ole mun tyylisiä? ;) Mun mielestä nää on tosi hauskoja! Paitsi, etten tietenkään oikein syö karkkia...

  Mutta valkosuklaata voin suositella piparien koristeluun.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sini söpöistä enkelinsiivistä jotka tänään odottivat minua kun tulin töistä kotiin!!

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköiset ökypiparit! valkosuklaata - naaam!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)