tiistai 20. lokakuuta 2009

Joululehti ja kahvikuppi

Ostin tämän vuoden ensimmäisen joululehden: Joulu maalla. Lehti ei ylimpiin suosikkeihini kuulu, mutta joululehtiostoksiini se kyllä kuuluu... Käväisin nopeasti kurkkaamassa myös kirpputorin antimia ja sieltä tarttui mukaani tämä Arabian kahvikuppi 2,50 €. Tosin siinä on pieni särö, mutta se ei haittaa. Korkkasin uuden kahvikupin - en kahvilla, vaan glögillä! Eilisestä oli jäänyt tilkka punaviiniä, joten maku oli mainio. Punaviinillä herkuteltiin eilen, koska tekaistiin hirvipihvejä!PS. Kävin surffailemassa Kotilieden jouluosiossa. Ihan vakuuttavaa... :)

2 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle. Blogissasi on kauniita kuvia ja hyviä vinkkejä. Enpäs taidakaan viedä tiskipöydän reunalla lojuvia tyhjiä hernekeittopurkkeja metallinkeräykseen. Hullua, että toisaalla sitä ihmettelee mihin kaikki pöydillä lojuvat kynät tunkisi ja toisaalla miettii että mihin nämä tyhjät purkit tunkisi.. Miksen itse tullut ajatelleeksi? Kauniita ovat myös mukisi ja kuppisi. Täällähän on vaikka mitä. Käynpäs täällä toistekin.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa piipahtamaan! :) Päässäni muhiikin jo monen monta ideaa, joita voisin toteuttaa ja laittaa kuvien kera sitten tänne.

    VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)